Motive ca sa mergi iarna la piscina. La TNT

piscinatnt-1

V-ati gandit vreodata pentru ce merge lumea, vara, la piscina? Pentru selfiurile numai bune d epus pe facebook? Pentru check-in? Pentru ca sa se laude – “Vai, tu, am fost la piscina cu gasca”? Sau pentru balaceala, inot si sanatate?

Ei bine, s-ar parea ca aceste intrebari existentiale apar la inceputul verii si dispar, ca pasarile migratoare, cand se raceste vremea.

Totusi, nu este obligatoriu ca iesitul la piscina sa se termine odata cu finalul verii; chiar daca afara e frig, in Bacau se poate merge la piscina acoperita de la TNT Club Sport unde se poate si inota, nu doar socializa la o cafea si un fresh.

Ce e interesant, este procedeul de curatare a apei, care nu se face cu clor, ca in alte locuri, ci prin electroliza sarii, care se descompune in clor si ioni de sodiu.

piscinatnt2Ei, aici e aici. Mai tineti minte ce inseamna asta? Daca nu ati dat recent teza la chimie, raspunsul este ca, in afara de faptul ca apa este curatata, puteti beneficia de aerosolii ce ajuta la dezinfectarea si mentinerea umiditatii cailor respiratorii, asigura tonifierea cailor respiratorii superioare, expectorarea pe cale naturala si facila si ajuta in tratamentul diverselor afectiuni respiratorii si stimuleaza imunitatea.

Pe de alta parte, sarea are beneficii multiple pentru piele: functioneaza ca un exfoliant, combate acneea si trateaza diverse infectii bacteriene ale pielii.

Si, dupa cum spuneam, in bazin se poate si inota, deci o activitate care face bine la musculatura. Sau puteti doar sa mergeti ca sa socializati.

Va dati seama cum v-ar privi prietenii de pe facebook selfiul de la piscina la descrierea caruia veti pune: “acum juma’ de ora, in Dubai”?! :))