Rugaciunea, unica solutie impotriva turbarii

In Bacau dar si in alte orase nu mai exista vaccin antirabic. Doua femei care au fost muscate luni, pe 1 decembrie, in Parcul Cancicov din oras au publicat un apel disperat pe facebook pentru a incerca sa obtina niste doze de vaccin.

Medicii dau din umeri: Ministerul Sanatatii negociaza pretul vaccinului si rezervele s-au terminat. Pana nu se ajunge la o intelegere cu furnizorii de medicamente, Minsiterul Sanatatii nu mai cumpara nici o doza.

Recomandarea medicilor este sa evitati cainii si sa nu le dati ocazia sa va composteze.

Iar daca v-au muscat, singura solutie este sa va rugati ca animalul sa nu fie turbat!

Dincolo de magaria asta cu negociatul preturilor, de parca nu ar exista un stoc de medicamente de rezerva pentru situatii de criza, sa notam ca situatia ar fi fost mai putin dramatica daca nu s-ar fi pus, mereu, pe primul plan animalele si nu oamenii.

Daca maidanezii ar fi fost adunati de pe strazi, criza de vaccin nu ar fi fost o problema prea mare. Dar, nu: viata a mii de oameni este pusa in pericol de cativa “iubitori de animale” care au reusit sa opreasca adunatul cainilor de pe strazile Bacaului din primavara pana in toamna iar acum au reusit acelasi lucru si la Moinesti.

Pentru ca au nevoie sa-si justifice activitatea si banii cersiti pe diferite site-uri.

Imi pasa de animale dar mai mult imi pasa de oameni.