Justitie cu metodele Securitatii?

Inteleg ca domnul senator Oltean este acuzat ca ar fi facut anumite matrapazlacuri si este cercetat pentru asta. Procurorii s-au dus la judecatori sa obtina mandat de arestare si, ca argument, au depus la dosar si niste poze pornografice in care senatorul fusese surprins in timp ce facea sex.

Am o intrebare: ce relevanta are intr-un dosar de frauda faptul ca acuzatul a facut sex?

Pe de alta parte, faptul ca exista acele poze facut de un serviciu al Statului indica faptul ca persoana in cauza era urmarita, deci institutiile specializate stiau inca de atunci ce face. Daca stiau, de ce nu au intervenit acum 2-3 ani ca sa opreasca frauda pe care o acuza acum?

In alta ordine de idei, este absolut fascinanta decizia intsntei in ceea ce-l priveste pe Dan Sova: dupa ce procurorii, “presa libera” si “societatea civila” se dadeau cu fundul de pamant ca nu i se ridica imunitatea ca sa fie arestat, judecatorii au decis doar arestul la domiciliu.

3 COMENTARII

  1. Nu stiam despre aceasta informatie. Chiar dubios, cum ar putea fi acuzat de frauda si sa se prezinte cu niste poze din timpul unui act sexual care chiar nu are nicio legatura cu asta, n-are nici cea mai mica relevanta. Nu sunt nici atat de informata in aceasta situatie si nu m-as implica sa vorbesc ceva, doar comentez putin ceea ce ai scris.