Mi-am facut cont pe Netflix

netflix

Inca de la finele anului trecut se auzise zvonul cum ca Netflix se va lansa in Romania. Astazi mi-am facut cont pe netflix.ro. Prima luna este gratis si sunt trei variante de pret: 7,99, 9,99 si 11,99 euro. Da, preturile sunt putin mai mari decat in SUA, unde sunt aceleasi cifre, dar in USD. Adica, la americani pretul porneste de la 7,99 USD.

Pentru cei opt euro pe care ii poti plati prin card sau PayPal, primesti acces de pe un singur ecran dar nu HD sau ultra HD. Versiunea HD e disponibila pentru urmatorul palier de pret – 9,99 EUR – care-ti ofera si posibilitatea sa urmaresti site-ul de pe doua monitoare. In cazul in care vrei, de exemplu, sa imparti accestul cu sotia. In fine, al treilea palier de pret – 11,99 EUR – ofera acces de pe patru ecrane si filmele in varianta ultra HD.

Ce ofera Netflix? Filme si seriale. Din pacate inca nu am gasit si serial cu subtitrare in romaneste, dar fiecare film/serial are disponibila subtitrarea in engleza, care ajuta destul de mult. Sunt si versiuni audio in alte limbi.