Un vot tot mai indepartat

RZV_6538

Am observat ca domnii de la PNL Bacau au gasit strategia castigatoare pentru alegerile locale: sa acuze PSD de coruptie.

Dupa ce am ras cu pofta jumatate de ora, m-am intrebat cine o fi acest strateg inteligent care le-a vandut pontul. In fine, n-ar importanta strategul, important e cat de gros e stratul de beton sub care o sa-i ingroape aceasta idee.

Pentru ca stimati domni, daca as fi candidatul PNL nu as rosti niciodata cuvantul “coruptie” in campania electorala. La cate dosare sunt deschise pe numele distinsilor liberali, cate probleme au creat liberalii in Bacau, cate dezastre au produs, cati bani au aruncat la broaste, in ce hal au jefuit bugetul, singura strategie care ar avea cat de cat castig de cauza ar fi aia cu turnatul cenusii in cap.

De genul “Dragi bacauani, stim ca am facut numai tampenii, stim ca ne-am batut joc de voi, stim ca am cheltuit fara masura si inutil carute de bani, v-am mintit, fraierit, scuipat, ne-am … cu jet pe voi, dar va rugam din sufletul nostru sa ne mai votati o data. Ca avem si noi familii, si copiii nostri trebuie sa manance o portocala, trebuie sa plece si ei la studii in strainatate, noi in concedii peste hotare si conturile noastre sunt cam goale. Asadar, nu ne lasati someri si pe mana DNA, votati-ne!”

Acum sa nu se creada ca PSD ar fi mai breaz, dar la nivelul municipiului Bacau, PNL a avut cheia si lacata, cum se spune. E imoral si dincolo de orice ratiune sa acuzi PSD de gaura neagra in care s-a transformat Bacaul in 12 ani de guvernare pur liberala…