Tehnocratii cauta protectia structurilor de forta

Vasazica, au luat un general de la Jandarmi si l-au pus in conducerea Politiei, au luat al general de la Jandarmi si l-au pus la conducerea Pompierilor… Ba, ce, pana mea, se intampla in tara asta?!

Depinde din ce unghi privesti lucrurile!

Presa s-a ingramadit sa speculeze demiterea sefului Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, colonelul Nicolae Cornea. S-a speculat in legatura cu Colectiv si asa mai departe. Eu zic ca-s prostii.

Eu zic sa ne uitam ca aceste numiri vin dupa demiterea procurorului general. (Hai, sa nu spuneti ca ati crezut o secunda ca respectivul a demisionat de buna voie si nesilit de nimeni).

Asadar, ce avem: procurorul general (numit in vremea lui Ponta), fortat sa demisioneze, seful jandarmeriei (numit in timpul primului guvern Ponta), tras pe linie moarta la Directia Afaceri Europene și Relații Internaționale din cadrul MAI, adjunctul sau (numit la o saptamana dupa preluarea mandatului de premier de catre Victor Ponta), transferat la Pompieri iar seful Pompieriloor, numit tot in vremea lui Ponta, scos la pensie.