Inlocuitor 2 in 1 pentru aplicatiile FB si Twitter pentru Android

metal

Am gasit, undeva pe net, un articol care promitea ca daca-ti dezinstalezi aplicatia de FB de pe mobil si-ti instalezi o alta numita Metal, o sa economisesti 20% din baterie.

Faza cu economisirea bateriei nu prea ma intereseaza, pentru ca am baterie de 4.000 mA. Incarc telefonul de doua ori pe saptamana, in conditiile in care il tin conectat in permanenta la Internet.

In schimb, aplicatia “originala” de la Facebook imi manca nervii. Ca si versiunea mobila a site-ului: incarcare greoaie (mai ales cand ma conectam pe Internetul de la Orange), messengerul se bloca si alte minuni.

Asa ca am instalat Metal, care poate fi folosita si pentru Twitter. La instalare mi-a cerut doar acces la localizare, fotografii/fisiere media si acces la retea. Nu are nevoie de lista de contacte, de setarile telefonului, de istoricul apelurilor si alte minunatii.

De incarcat se incarca putin mai greu, dar, dupa aceea merge foarte bine. O recomand, mai ales ca nu te forteaza sa-ti instalezi aplicatia de messenger. E drept, exista un buton de la FB care te invita sa o faci, dar il poti ignora, poti folosi chatul fara probleme.

In aceeasi aplicatie poti sa-ti introduci datele pentru contul de Twitter.