Tineri si nelinistiti

Daca v-ati uitat pe buletinele informative de la Politie ati vazut, probabil, ca un numar serios de infractiuni sunt facute de tineri cu varse mai mici sau egale cu 18 ani.

In judetul Bacau aveti sanse foarte mari sa fiti lovit de o masina condusa de un pustan beat si fara permis, sa vi se fure telefonul de catre un adolescent sau chiar sa vi se dea in cap de catre un minor care are nevoie de bani pentru bautura.

Daca nu credeti, iata doar cateva cazuri din ultimele zile:

27 martie ora 21.15, strada Cornisa Bistritei, Bacau: un tanar de 18 ani, baut si fara permis, nu a acordat prioritate si a intrat intr-o alta masina.

26 martie, Bacau, Pasajul Revolutiei: doi adolescenti de 17 ani ataca un barbat de 66 de ani si-i fura portmoneul in care avea 170 de lei si niste acte.

20 martie, Nicolae Balcescu: trei tineri de 20, 19 si 16 ani refuza sa se legitimeze dupa ce au fost opriti de politistii care i-au vazut calare pe doua biciclete. Una dintre ele fusese furata cu o zi inainte.

19 martie, Darmanesti: un tanar de 17 ani a mers sa bea la un prieten, i-a luat cheile de la masina, a furat masina si s-a plimbat cu ea pana a intrat pe contrasens si a lovit doua indicatoare.

17 martie, Zemes: un tanar de 18 ani, fara permis, este prins la volanul unei masini.