Musulmanii sunt noii evrei

iii

Maniera in care presa si retelele sociale au prezentat valul de refugiati si imigranti din Europa si, apoi, atentatele de la Paris si Bruxelles a creat o imensa supapa sociala. Practic, bombardamentul cu stiri false, informatii scoase din context sau reactualizate a contribuit la crearea in mintea cetatenilor a ideii ca toate relele din societate vin de la musulmani; prin urmare, solutia cea mai simpla pentru rezolvarea lor este ca musulmanii sa dispara.

Cine a avut timpul si rabdarea sa cerceteze putin cartile de istorie, a observat ca acum 70-80 de ani situatia era la fel, doar ca atunci supapa sociala a fost formata din evrei. Care au preluat asupra lor toate relele lumii, ca asa glasuiau si ziarele, si liderii politici si zvonurile. Evreii erau de vina ca nu erau locuri de munca, ca lumea era in criza, ca vreunul nu avea loc de munca, ca altul nu avea bani de medicamente. Si asa mai departe. Solutia s-a impus de la sine: daca ii ucidem pe evrei, ne rezolvam toate problemele.

Acum sa nu credeti ca “solutia finala” a fost un concept creat si imbratisat doar de liderii germani. Si in Romania ideea s-a bucurat de o mare popularitate. Daca poporul s-ar fi impotrivit, “trenurile mortii” nu ar fi existat si nici deportarile si asasinatele in lagarele din Transnistria.

Astazi, insa, e periculos sa te mai iei de evrei. Exista legi care ii protejeaza, exista ideea de antisemitism, exista institutii care se ocupa de aceste probleme. De musulmani nu se ocupa nimeni. Nu-i protejeaza nici o institutie, ba e chiar de “bon ton” sa-i injuri, sa-i ameninti si chiar sa-i agresezi.

Cazul cu cele doua tinere musulmane batute in Bucuresti este emblematic. Fetele au fost agresate de o gloata de romani verzi doar pentru ca putau batice (nici macar burqa nu aveau). Reactia de pe retelele sociale a fost una de satisfactie.

“Bine le-au facut” – comenteaza romanul patriot si imbecil. “Trebuiau mai mult, sa le expulzeze”, au glasuit alti idioti fara sa inteleaga ca nu poti expulza un roman.

Din pacate, sirul violentelor nu poate fi oprit. Sunt convins ca vor mai exista deoarece nici institutiile si nici politicienii nu considera ca ar exista o problema. Mai ales ca unele partide sau ONG-uri si-au facut un titlu de glorie din a aduce in atentie “amenintarea musulmana”.

O amenintare care, in acest moment, nu exista. Musulmanii din Romania sunt aici de secole, sunt cetateni romani, integrati, cu drepturi si indatoriri de care sunt constienti. Singura diferenta este de religie.

A considera, insa, a priori, ca orice musulman este un potential terorist este la fel de inteligent ca a prezuma ca orice crestin este rasist doar pentru ca membrii Ku Klux Klan sunt crestini.

Daca aceia care se bat in piept cu caramida patriotismului si care tipa in gura mare ca vin musulmanii teroristi sa ne atace ar studia putin evenimentele din ultimele luni, ar observa ceva foarte interesant si anume ca marea majoritate a victimelor atacurilor teroriste din lume au fost musulmanii. Nu crestinii, nu evreii.

Un raport al National Counter-Terrorism Center (NCTC) din SUA afirma ca intre 2006 si 2011, intre 82% si 97% dintre victimele atacurilor teroriste au fost musulmani.

Terror-Stat

Muslims: The first victims of terrorism“, titra anul trecut, Human Rights Without Frontiers iar Der Spiegel spunea, inca din 2009: “Al-Qaida Kills Eight Times More Muslims Than Non-Muslims”.

Desigur, toate aceste argumente nu valoreaza nimic in fata invaziei de prostii pe care le debiteaza “inteligentii” de pe facebook si alte retele sociale. Lipsa de educatie, confuzia, intoleranta religioasa sadita la orele de religie, extremismul latent cultivat de anumite organizatii, toate acestea au creat conditiile pentru situatia in care ne gasim astazi.