Poftiti la adoptii!

rp_caini-461x325.jpg

Sunt curios daca maine o sa mearga vreunul din iubitorii de animale de pe facebook sa adopte un caine.

Sau se va intampla ca si cu legea anti-fumat, cand toata lumea tipa ca nu poate merge in crasma din cauza fumatorilor si acum in crasme nu-s nici fumatorii, dar nici aia care tipau ca-s deranjati de fum…

Asadar, baieti si fete, maine, pe 4 aprilie, este Ziua mondiala a animalelor fara stapan si la adapostul de caini din Bacau se vor putea adopta caini, intre orele 12.00 si 17.00.

As vrea sa cred ca la poarta adapostului se va forma o coada mare-mare, care sa-i cuprinda pe toti cei care boceau de mila cainilor pe facebook si prin alte parti si care, in acelasi timp, ii insultau pe cei care fusesera muscati de maidanezi.

As vrea sa cred ca acesti iubitori de animale vor lua cate 2-3 caini si-i vor ingriji acasa, le vor cumpara mancare, ii vor duce la doctor, ii vor plimba in fiecare zi prion parc si nu, in nici un caz, nu-i vor abandona imediat dupa adoptie.

As vrea sa cred, dar, din experienta altor momente, stiu ca nu va veni aproape nimeni. Ca asa-zisii “iubitori de animale: sunt doar niste gargaragii care, protejati la adapostul anonimatului, injura si ameninta din spatele unui monitor dar care nu se obosesc sa investeasca timp si bani pentru a-i salva pe cei pe umarul carora plang cu lacrimi de crocodil.

C-asa-i in Romania: multi cu vorba, putini cu fapta.

Ca daca va uitati si in crasme, o sa le vedeti goale iar pe patroni cu fete triste. Ca atata s-a mai agitat tinerimea asta frumoasa si libera pe tema anti-fumatului incat au obligat, practic, Parlamentul sa dea cea mai restrictiva legislatie pe aceasta tema din Europa.