“Spargeti geamurile sau veti sari in aer!”

Vineri noapte, angajatii unui restaurant Burger King din Minnesota au primit un telefon, aparent de la Pompieri, in care erau instiintati ca in cladire s-a acumulat o cantitate prea mare de gaz metan si ca, daca nu sunt sparte imediat geamurile, ca sa iasa gazul, cladirea va exploda.

Asa ca angajatii s-au apucat sa sparga geamurile. Dupa ce le-au spart s-a dovedit ca totul a fost o gluma proasta: nimeni de la pompieri nu a sunat la restaurant si, oricum, nu aceasta era procedura.

Dar povestea e si mai complicata: este a treia oara anul acesta cand un restaurant Burger King din SUA cade victima unui glumet.

Angajatii unui restaurant din Oklahoma au primit un telefon prin care erau anuntati ca in cladire s-a inregistrat un nivel ridicat de monoxid de carbon si trebuie sparte geamurile. Ceea ce angajatii au si facut, paguba ridicandu-se la 10.000 de dolari.

In luna februarie, un restaurant din California a primit un telefon similar, in care se anunta o crestere a nivelului de gaz. Asa ca au fost sparte geamurile iar managerul a intrat cu masina in cladire ca sa o ventileze mai repede. Pagubele s-au ridicat la 35.000 de dolari.