Cateva concluzii dupa dezbaterea electorala

dezbatere

Dezbaterea electorala de astazi intre candidatii la Primaria Bacau s-a lasat cu cateva concluzii:

1. Ce fel de primar vrei sa fii daca te sperie o camera TV? Candidatul M10 a parasit dezbaterea pe motiv ca nu i s-a cerut acceptul sa fie filmat. Desi, daca ne amintim momentul in care se afisa in consiliul local cu un tricou pe care scria DNA, parca atunci nu a avut nici o problema cu camerele foto sau TV…

Dupa ce a parasit campul de lupta, candidatul a emis un comunicat plin de balarii in care acuza ca ceilalti pretendenti erau insotiti la dezbatere de stafful de campanie. Intregistrarea intrunirii e publicata, il invit sa ne indice pe imagini care sunt candidatii care au venit insotiti la dezbatere si care sunt insotitorii.

2. Majoritatea candidatilor nu stiu ce inseamna dialogul. S-au contrat, s-au certat , avut de comentat pe timpii de exprimare ai celorlalti. Daca le lipseau argumentele, apelau la invective.

3. Ca niste adevarati politicieni, unii au evitat sa raspunda punctual la intrebari. Ori pentru ca nu stiau raspunsul, ori pentru ca nu le placea sa raspunda.

4. Dilema pekinezului. Ce faci daca te ataca un pekinez? Daca fugi, se cheama ca ti-e frica de un caine minuscul; daca il lovesti se cheama ca te pui cu unul mult mai slab decat tine. Oricum ai da-o, iesi prost. In aceeasi situatie au fost si unii candidati.

5. Unii candidati au o problema de discurs. Le lipseste exercitiul vorbirii.

6. Candidatii nu sunt invatati sa respecte conditiile impuse. Unii au depasit timpul alocat, altii au luat-o prin balarii.

Inregistrarea video a dezbaterii o gasiti aici.