Consiliul Judetean al Elevilor organizeaza dezbatere cu candidatii la Primarie

Vineri, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Bacovia din Bacau, elevii din CJE organizeaza o dezbatere electorala cu candidatii la functia de primar.

Vor exista trei teme de interes general care, în opinia noastră acoperă în mod complet și complex aspectele ce definesc viața comunității locale băcăuane.

I. Educație, cultură, tineret şi sport;
II. Dezvoltarea mediului de afaceri băcăuan;
III.Transport, infrastructură şi agrement.

În principiu, fiecare vorbitor va dispune de un timp de șapte minute, în care să își prezinte speech-ul ce conturează viziunea acestuia cu privire la fiecare dintre temele propuse. În urma susținerii discursurilor, va exista un interval de cincisprezece de minute, timp în care aceştia vor putea răspunde eventualelor întrebări adresate din sală.

În sală vor fi prezenţi reprezentanţi ai comunităţii locale băcăuane, cetățeni originari din toate mediile sociale și profesionale la nivel municipal. Vor fi adresate invitații agenților economici, organizațiilor non-guvernamentale băcăuane şi principalilor reprezentanţi ai presei locale. Totodată, dat fiind caracterul public al acestei acțiuni, vom face tot posibilul ca un public cât mai eterogen să aibă acces la dezbatere.