Sa demisioneze, dom’le! Gargara cu neuroni

FOTO: Ciprian Patrascan

FOTO: Ciprian Patrascan
FOTO: Ciprian Patrascan
Dupa accidentul de aseara, din fata Spitalului Judetean Bacau, in care a murit o femeie, s-au desprins doua concluzii ale tinerilor frumosi si liberi, de care nu ducem, iata, lipsa, nici pe plan local.

Una din ele este ca neaparat trebuie puse garduri de fier pe marginea trotuarelor pentru ca pietonii sa fi e protejati de soferii beti. Concluzia aduce, ca logica, cu ideea americana de a contracara criminalitatea cu arme de foc prin vanzarea cat mai multor arme.

Desigur, e mult mai simplu si mai logic ca soferul sa nu se mai urce beat la volan, in felul asta nu ar mai exista riscul sa omoare vreun pieton. Sau ca rudele, cunoscutii, prietenii soferului sa nu-l lase sa ia masina dupa ce a baut. E mult mai simplu sa respecti regulile de circulatie decat sa construiesti cazemate pe marginea drumului.

Dar, sa-i dam inainte cu ideile astea aberante, pentru ca, desi poate parea ciudat, cealalta concluzie este si mai cretina: trebuie demisi toti medicii din spital pentru ca n-au reusit sa o salveze pe femeia accidentata. Nu conteaza ca femeia nici nu a apucat sa ajunga in spital, ca avea rani atat de grave incat nu avea nici o sansa de supravietuire; nu, nene, tinerii analfabeti care se pricep la toate vor demisii. Fara sa-si puna problema ca, daca prin absurd, demisioneaza toti medicii din spital ca asa vor ei, nu o sa mai aiba cine-i ingriji. Dar, hei, cine spune ca inteligenta este obligatorie?!

Asta este. Evolutia atat a putut. Traiasca tinerii frumosi si liberi! Si idioti.

2 COMENTARII