Petitie pentru un skatepark in Bacau

FOTO: talentirosit.com
FOTO: talentirosit.com
FOTO: Cristi Juverdeanu / talentirosit.com

Administratia Sechelariu a creat in apropiere de Bazinul de Inot un parculet pe care l-a numit “Divertis Parc” si care avea si instalatii pentru pasionatii de skateboarding.

Un an sau doi mai tarziu, administratia Stavarache avea sa stranga instalatiile respective pe motiv ca se plangeau locatarii din zona ca se aud tot timpul zgomote care nu-i lasa sa se odihneasca.

Timpul a trecut, parcul de skate a fost uitat, noua generatie vrea si ea sa aiba un loc unde sa se dea cu placa.

Salut! Eu si mai multi baieti am facut proiectul #vremunskateparkinbacau.

Deoarece insula se deschide aparent in 2018 ne am hotarat sa facem o petitie mare sa se faca un skatepark langa parcul catedralei pe spatiul nefolosit.

Stim ca suntem la stadiul de speculatii dar incercam sa fim cat mai optimisti deoarece chiar nu am vrea sa ramanem pe centru, unde, incurcam foarte multa lume stricam imprejurimile si nici acolo, nu ne putem da. Aproape FIECARE oras din Romania are un skatepark daca nu mai multe.

Si petitii s-au tot facut. Dar eu am luat atitudine si chiar vreau sa reusesc.

Petitia se poate semna aici.

1 COMENTARIU

  1. Desi ar fi frumos sa vad o asociere de genul skatepark – biserica, sa vad ca biserica este deschisa noului si tineretului, eu sunt convins ca o asemenea locatie nu s-ar oferi niciodata in apropierea unui biserici. Cel putin nu in Romania. Babele si clericii ar fi oripilati de grupurile de “bagabonzi” care se aciuesc pe langa un monument bisericesc falnic.