Cred ca ma imbolnavesc. Sunt infectat cu un virus care se raspandeste prin mine si ma face sa ma comport ciudat la anumiti stimuli. De obicei, totul incepe cand deschid computerul si ma uit pe Facebook, pe articolele din ziare, la sectiunea de comentarii.

Atunci imi creste brusc tensiunea, incep sa nu mai am aer si ma cuprinde brusc un fel de sindrom Tourette. Incep sa injur si, daca as putea, as lua tastatura si i-as freca vreo cateva in cap persoanei analfabete care a comentat.

Idiotului sau idioatei care nu stie unde se pune cratima dar care are pretentia de critic literar. Dobitocului care nu stie ca inainte de “p” si “b” se scrie obligatoriu “m” si nu “n” dar care are basini de analist politic.

Tampitei care schingiueste limba romana dar are pretentii de vaca incaltata cum ca e experta in management cultural si are doctorat in politologie.

E plin Internetul de experti care nu se pricep sa lege doua vorbe dar care au pretentia ca sunt relevanti. De retarzi care au impresia ca daca folosesc un limbaj de snob, imbacsit cu neologisme luate din engleza, sunt genii.

Dar cei mai periculosi sunt cretinoizii cu prea putin RAM disponibil in tartacuta, motiv pentru care nu inmagazineaza decat sloganuri. N-au loc de mai mult si nici procesorul nu-i ajuta; in schimb te sufoca prin numar.

Sau cum ar fi spus un clasic: Prosti, da’ multi…