SURSA FOTO: Google Street View

Acum cateva zile, la statia OMV de pe Mioritei, “Ciao” cum i se spunea odata. Iesirea din benzinarie se face obligatoriu la dreapta, pentru ca este in apropierea intersectiei. Cand iesi, trebuie sa dai prioritate celor care vin din stanga, de pe Prelungirea Bradului sau de pe Mioritei, dupa cum e semaforul.

Doua masini statea si asteptau sa treaca masinile care intrau pe Mioritei de pe Prelungirea Bradului. Conform indicatoarelor rutiere, masinile care ieseau din benzinarie erau obligate sa faca dreapta.

In spatele lor, un Mercedes condus de un tip cu fata de smecher voia sa iasa si el, dar il incurcau cele doua masini. Dupa ce le-a claxonat copios, soferul din Mercedes a vazut ca nu i se face loc, asa ca le-a ocolit si a iesit in strada ca sa faca STANGA, spre Prelungirea Bradului.

Nici macar nu s-a uitat daca-i vine masina din lateral si de ce stateau “fraierii” aia doi si nu ieseau in strada. Ba chiar s-a uitat spre DREAPTA, spre soferii care nu se dadusera la o parte, sa-i injure putin.

Norocul lui a fost ca soferul care venea de pe Prelungirea Bradului l-a vazut din timp si a oprit. Nici 10 centimetri nu cred ca mai era intre masini. Foarte putin a lipsit sa vad un accident in direct.

Acum, eu zic ca-s slabe speranta ca soferul Mercedesului a invata ceva din experienta asta.

Dar, mai stii… Poate mai exista speranta…

2 COMENTARII

  1. Iar ma bag , nu ma invat deloc minte.
    In primul rand odata cu constructia acestei statii trebuia sistematizata “cu adevarat zona”.
    Aceast lucru insemna in primul rand sa te gandesti si la cei din statie care vor sa faca la ….stanga, ori spre Mioritei, ori spre Prelungirea Bradului. Esti obligat sa faci dreapta, iar ca sa revii singurul giratoriu e la pod. Cam departe, nu?
    Mergea ca focu’ un giratoriu, ce zici?
    (a nu se interpreta ca-i tin partea celui in culpa)