Duminica noapte, in Bacau a fost ultima zi de festivitati dedicate zilelor orasului, care s-au incheiat cu un concert al trupei Carla’s Dreams.

Duminica noapte a fost vandalizata Biserica Sfanta Cruce din zona URA. Un individ a intrat si a facut vraiste, a zdrobit un bust al lui Iisus si a facut foc pe altar.

Duminica noapte mai multe motociclete si scutere parcate pe langa blocurile din oras au fost si ele vandalizate. Au fost impinse si trantite de asfalt, li s-au spart oglinzile si asa mai departe.

FOTO: Akin Stn
FOTO: Akin Stn
FOTO: Oana
FOTO: Oana

In rest, nu-i asa?, suntem un oras civilizat care merita sa fie declarat Capitala Culturala Europeana, numai ca am fost furati la vot.

Fotografia de sus, cu concertul trupei Carla’s Dreams, ii apartine lui Ovidiu Pauliuc.

2 COMENTARII

  1. Observând că am fost menționat, mă simt nevoit să precizez că această candidatură este gândită nu ca un trofeu, ca o cireașă ce trebuie așezată pe un tort frumos care deja există, ci în primul rând pentru rezolvarea unor nevoi ale tinerilor din Bacău.

    Astfel, printre temele discutate se numără amenajarea unui centru de tineret, realizarea unui calendar al tuturor activităților de tineret pentru anul viitor și o bugetare prealabilă a acestora, exodul tinerilor, includerea unui compartiment care să se ocupe de sectorul de tineret în viitoare organigramă a Primăriei Bacău, realizarea unei strategii de tineret, respectiv o alocare bugetară mai mare pentru tineri.

    Toate aceste lucruri sunt susținute și asumate de primarul Cosmin Necula “indiferent dacă vom deveni sau nu Capitala Tineretului din România în 2017”, a spus el. Este exact ceea ce organizațiile de tineret voiau să audă, dar mai ales să vadă că se întâmplă în următorul an. Iar eu voi avea grijă ca lucrurile astea să nu rămână la stadiul de promisiuni.