În perioada 14 – 16 octombrie 2016, noul Renault Megane SEDAN poate fi admirat şi testat la DEDEMAN AUTOMOBILE în cadrul Operaţiunii Porţi Deschise.

Aplicaţia „Descopera ADN-ul noului Megane Sedan”, disponibilă pe pagina de Facebook Renault România şi pe site-ul www.renault.ro, oferă posibilitatea participanţilor să-şi proiecteze Megane-ul dorit, dar şi să se inregistreze pentru concursul desfăşurat în această perioadă.

seda1

Fiecare participant îşi înregistrează datele şi numărul de telefon şi apoi îşi validează aplicarea în show-room-ul DEDEMAN AUTOMOBILE pentru a se înscrie la tombola cu premii Megane SEDAN. Printre premiile oferite de Renault Romania la acest concurs se numară o vacanţă de o săptamână într-un hotel boutique împreună cu Megane Sedan, un costum / rochie tailored made şi un smartwatch Vector Luna.

seda2

Orice vizită în show-room şi participare la drive-test este însoţită de premii oferite de DEDEMAN AUTOMOBILE, precum verificări gratuite în service pentru toţi posesorii de Renault Megane, indiferent de anul de fabricaţie, genţi, pixuri şi agende, umbrele dar şi multe alte surprize.

seda3

Având la baza platforma modulară CMF C / D, varianta sedan a fost gândită, proiectată și dezvoltată în paralel cu versiunea hatch, lansată la începutul anului 2016. Astfel, aceasta beneficiază de calitățile dinamice (șasiu, tren de rulare, gamă de motoare), confortul și tehnologia versiunii cu cinci uși. Interiorul este spațios și confortabil pentru toți pasagerii, iar portbagajul oferă un volum impresionant de până la 550 dm3.

Cu design-ul său dinamic și seria de echipamente și tehnologii de segment superior, noul model vine cu o propunere inovatoare care îi permite să se poziționeze ca punct de reper în categoria berlinelor compacte. Însă Noul MEGANE SEDAN este mult mai mult decât o versiune cu patru uși a modelului, acesta se distinge de concurenții săi prin proporțiile sale și design-ul ce se apropie de silueta unui coupé.

Noul MEGANE Sedan va fi disponibil în trei versiuni de echipare: Life, Zen și Intens. Prețul de pornire este de 14.800 euro (cu TVA)