Nu dispretuiesc mancarea, imi place sa mananc si sunt interesat de ceea ce mai apare prin oras in materie de bucatareala. Am urmarit cu atentie – vorba lu’ nea Klauss – ce se intampla la “Pui pe jar”, pe strada Razboieni, dar abia acum am gasit timp sa comand ceva. Mai mult, am comandat de acasa, ca nu stateam prea bine cu timpul.

Dintre ofertele de pe Facebookul lor, am comandat platoul pentru doua persoane, varianta a doua, la 55 de lei.

Oferta zicea asa: mici, piept de pui, frigarui, aripi de pui, garnituri, sosuri si o sticla de vin sau una de cola.

Am decis sa vad cum sunt cartofii copti in jar si am luat o portie ca garnitura. Am ales si cola, pentru ca era prea devreme pentru vin.

Dupa circa 50 de minute, a sosit mancarea comandata. Toate bucatele calde, numai bune de mancat.

Si au inceput sa apara surprizele.

Desi scrie ca e platou pentru numai doua persoane, mancarea poate satura lejer patru flamanzi. Pentru ca am primit asa: patru mici boieresti imensi, patru aripi de pui (aripi intregi, ba si cu o bucatica de piept atasata), doua frigarui cu piept, ceapa, ardei si dovlecei, ticsite de abia mai incapeau pe bat, doua piepturi de pui, doi cartofi copti, o portie de cartofi prajiti, doua sosuri, si o cola la doi litri.

Eu sper din tot sufletul ca baietii sa nu dea faliment, ca sa mai pot comanda.

Si acum analiza organoleptica.

Micii, foarte buni, zemosi, bine condimentati, o adevarata desfatare. Aripile erau bune, nu erau uscate, ci cat era nevoie de patrunse. Frigaruile au fost surpriza: de obicei sunt inecacioase; de data asta nu au fost, chiar am simtit gustul de legume pe langa cel de carne. Cartofii prajiti erau ok, dar cei copti erau absolut dementiali. Aici am si singura observatie, ca doi mi s-au parut cam putini:)) De piept inca nu pot spune nimic, ca n-am mai reusit sa ajung si la el, vad eu mai tarziu :))

Sincer, decat McDonalds sau chiar si KFC, mai sanatoasa imi pare oferta asta.

Data viitoare ma pregatesc sufleteste pentru puiul pe jar, ca am vazut ca arata interesant.

1 COMENTARIU