La mai putin de 20 de ore de cand LeMonde dadea 250.000 de manifestanti in Bucuresti, cotidianul francez reface numaratoarea si spune ca a fost vorba doar de "zeci de mii".
La mai putin de 20 de ore de cand LeMonde dadea 250.000 de manifestanti in Bucuresti, cotidianul francez reface numaratoarea si spune ca a fost vorba doar de “zeci de mii”.

Vor urma niste saptamani interesante pe masura ce aburii manipularii se risipesc si lumea va constientiza ca totul a fost o alta regie ieftina. Ca dupa Colectiv.

Autoproclamatii lideri care au impresia ca prin apelurile lor de pe Facebook au scos lumea in strada si-au trait cele cinci minute de faima si vor trece prin vertijul cauzat de constientizarea faptului ca fara sprijinul unor anumite structuri, chemarile lor in strada si scalambaielile pe live-urile transmise pe retelele sociale nu au valorat nimic.

Vor ramane papusarii, cei care au tras sforile, sa-si ia rasplata si sa faca analiza tactica a situatiei, sa mai stranga un surub ici, o piulita colo, sa faca reglajele fine necesare urmatorului moment in care Strada va lupta sa salveze tara.

Deja vad ca lumea se trezeste. Pare mahmura, incepe sa constientizeze manipularea, o recunoaste cu jumatate de gura…

Oglinzi si fum. Asta a fost. Pe acelasi model cu demonstratiile de dupa #Colectiv. De fapt, am vazut in aceste zile ce s-ar fi intamplat in tara daca Ponta nu demisiona atunci.

Sunt prea batran, am vazut prea multe. Recunosc semnele. Am spus de la inceput ca totul este o imensa farsa menita sa ascunda anumite evenimente si sa schimbe agenda publica.