3 croieli pentru paltoane care oferă bărbaților un aspect slim

Hainele sunt întotdeauna o carte de vizită pentru un bărbat care se respectă și dorește să aibă o ținută îngrijită. Fiecare domn care pune preț pe prezentarea sa fizică o poate face foarte ușor dacă ține cont de modelul unei piese vestimentare și de croiul acesteia.

Întrucât eleganța unui bărbat poate fi pusă în valoare prin intermediul unui palton frumos, am pregătit pentru tine 3 tipuri de croieli care te vor avantaja în orice situație. Acestea sunt numai bune pentru un aspect slim și le poți alege în funcție de preferințele personale.

Revere stilate și 2 seturi de nasturi

Printre cele mai populare modele de paltoane ale momentului se numără cele cu revere. Ca să te asiguri că ieși în evidență, orientează-te spre o haină ce are revere late și lungi până în zona curelei. Plusul de eleganță poate fi dat de două seturi de nasturi bărbătești care stilizează acest palton într-un mod unic.

Întrucât o ținută simplă poate fi de multe ori banală, o poți scoate din anonimat cu ajutorul unui palton cu revere pe o culoare camel care este foarte frumoasă și plină de masculinitate.

Guler mic și detalii pe mâneci

Un bărbat poate fi la modă cu ușurință, când are la îndemână o haină de încredere. Dacă ești în căutarea unui palton bărbătesc, poți descoperi pe site-ul Antonio Gatti multe modele potrivite pentru gusturile tale.

Un croi bărbătesc des apreciat de domni este și cel în stil cambrat, de lungime medie, prevăzut cu buzunare laterale cu refileți. Pentru o adăugire în plus, la Antonio Gatti găsești modele aparte, cu fermoare interesante la nivelul pieptului.

Niște mâneci accesorizate cu șnaluri cu nasturi aurii vor fi și ele un punct de atracție al look-ului tău, așa că te poți declara mulțumit ori de câte ori porți haina ta.

Model simplu cu șlit la spate

Un bărbat care dorește să pară mai slim poate obține acest lucru și cu ajutorul unui palton în stil clasic. Un model bleomarin din lână, cu guler de dimensiune medie și șliț la spate va arăta întotdeauna extrem de bine în ochii celor din jur.

Nasturii mari dispuși pe un singur rând vor sublinia simplitatea, însă vor fi de efect, așa că nu trebuie să apelezi la o haină mult prea încărcată. Purtat cu pulovere și cămăși, acest palton va fi ideal pentru ieșirile în oraș, dar și pentru mersul la serviciu.

Dacă dorești să vezi și alt palton bărbați slim care ți se poate potrivi, poți accesa următorul site https://antoniogatti.ro/paltoane-barbati. Antonio Gatti îți oferă transport și retur gratuit așa că poți alege cu încredere orice produs îți atrage atenția.

Pentru orice ai opta, trebuie să ții cont de gusturile tale și să ai încredere în intuiție. Sunt momente când simplitatea poate fi cea mai bună alegere, așa că nu trebuie să desconsideri o piesă vestimentară în acest stil.