3 rochițe care să te însoțească în 2018

Intrarea în noul an ar trebui să fie un pas pe care să îl fi făcut plină de încredere și cu dorința de a-ți duce cât mai multe planuri la bun sfârșit. Pentru a fi încrezătoare în tine și a te motiva mai mult, nu uita să ai pe cât de des posibil un look îngrijit care îți va oferi acea stare de bine de care ai nevoie în 2018.

Purtarea rochițelor este o idee excelentă pentru o damă, întrucât o ținută în acest stil îți oferă feminitate, eleganță și îți permite să te simți mai bine în pielea ta. Fie că ieși în oraș, mergi în vizită la prieteni sau trebuie să ajungi la un eveniment, rochia este salvarea și sprijinul tău.
Pentru că m-am gândit să te ajut cu propuneri de rochii ieftine și frumoase precum regăsești pe site-ul https://mondris.ro/rochii, am ales pentru tine 3 modele de rochițe ideale pentru ca tu să ai un look frumos.

Stilul casual pentru zi

Orice femeie are nevoie de o rochie casual de zi care să o însoțească în diversele activități pe care le are de efectuat. Ca să ieși un pic din monotonie, îți recomand să porți o rochie roșie din tricot cu niște carouri albe fine.

Cu ajutorul unei piese vestimentare de acest tip vei ieși în evidență și o să le oferi celor din jur un pic din senzualitatea ta. Fiind potrivită pentru sezonul rece, o poți purta cu încredere alături de cizmele lungi preferate sau de niște ghetuțe cu blăniță care să îți țină de cald. Optează pentru modelele cu mânecă lungă ca să fii sigură că temperaturile scăzute nu vor fi o problemă pentru tine.

Combinații de culori

Extrem de versatilă, o piesă din tricot cu mai multe culori, va fi prietena ta în realizarea multor ținute diverse. Orientează-te spre articolele cu detalii tricotate interesante și vei putea să îți integrezi imediat stilul în anotimpul rece.

Fiind extrem de practice, aceaste tipuri de rochii pot fi purtate cu niște colanți călduroși și cu o pereche de botine sau cizme ugg groase. Dacă mergi la cumpărături, ieși la un suc cu cele mai bune prietene sau ai de rezolvat niște treburi în oraș, acum știi cine îți va sta alături în zilele tale ocupate.

Rafinament, pentru serile speciale

Ultima descoperire superbă pe care am făcut-o pe site-ul Mondris.ro este o rochie de seară strâmtă elegantă. Deoarece este realizată din dantelă neagră, această piesă te va ajuta să fii rafinată și pregătită pentru o întâlnire romantică sau chiar pentru o sesiune de poze.

Detalii precum sunt spatele gol, o bandă albă în talie sau terminațiile feminine de la bază, transformă acest articol vestimentar în unul la care vei apela mereu când vrei să fii chic.

Damele trebuie să fie întotdeauna atente la aspectul lor și din când în când să apeleze la rochii feminine care să le pună trăsăturile în evidență. Pentru fiecare ocazie există cel puțin o piesă vestimentară potrivită, contează ca tu să o alegi pe cea menită ție.