Nici postacii nu mai sunt ce au fost…

O stiti pe Carmen? Cum care Carmen? Carmen Lucaci? Care-si da cu pererea despre treburile orasului.

Am intalnit-o azi in retea. Descoperise de ce avem avarii la apa. Era chiar foarte simplu: pentru ca sa luam credite de la BERD, iar banii aia pot fi redirectionati dupa accea pentru a le fi de folos in morisca pusa la punct oficialitati.

Ca argument ne arata un screenshot de pe ordinea de zi a sedintei de consiliu de astazi, in care la punctul 4 urma sa se discute “modificarea HCL nr. 171 din 31.05.2013 prin care s-a aprobat garantarea sumei de 8.000.000 euro pentru un imprumut extern de la Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare, in valoare de pana la 16.400.000 euro, ce va fi contractat de catre SC Compania Regionala de Apa Bacau SA in vederea refinantarii pana la 6.200.000 euro a imprumutului extern contractat de la BERD (MELF nr. 8023/ 26.11.2004) si finantarii pana la 10.200.000 euro a proiectului CCI2009RO161PR015 „Extinderea si reabilitarea infrastructurilor de apa si apa uzata in Judetul Bacau”

Numai ca, surpriza! Daca citesti numele proiectului iti dai seama foarte simplu ca e vorba despre un credit deja luat si care a fost aprobat de consilieri in 2013!

Iar daca mai si deschizi PDF-ul, poti vedea ca, de fapt, in urma derularii investitiei s-au facut economii de 800.000 de euro, iar consilierii erau invitati sa aprobe utilizarea lor la alte proiecte de infrastructura.

Dar, stati putin! Surpriza cea mare nu este ca fatuca a incurcat borcanele. Surpriza maxima este ca fatuca nu exista!

La o simpla cautare a fotografiei pe Google, am descoperit ca poza este a unei anume Cara W., din Westminster, California.

O poza furata, o identitate falsificata, balarii cat incape, concluzia? Avem de-a face cu un postac.

Unul destul de slab as putea spune, care nici macar nu-si merita banii…