Lamurire pentru oamenii mai putin dotati. Cu creier

In noaptea de miercuri spre joi, in mai multe zone din Bacau se opreste, in mod organizat si programat, apa. Oficial, de la ora 10 seara, pana la 8 dimineata. Neoficial, probabil ca pe la 4 va curge din nou la robinete.

NU, nu e nici o avarie. Este o oprire tehnica pentru ca trebuie facut un racord, ca vrea un roman sa-si traga si el apa de la reteaua orasului. Oricat ar vrea cei de la CRAB, asta nu se poate face cu apa pe conducta, sub presiune. Daca nu ma credeti, incercati sa dati o gaura in teava de apa de sub chiuveta.

Prin urmare, nu e nevoie de rezerve de apa, de bidoane, de aprins focul pe dealuri. Daca va face placere, n-aveti decat sa injurati pe cine vreti, treaba voastra ce faceti in timpul liber.

Dar, inainte sa va aratati desteptaciunea pe FB, cititi naibii articolul, nu doar titlul. Si va garantez ca in articol gasiti raspunsuri la toate intrebarile de genul «cat dureaza?», «cand se ia apa?», «cand vine apa?» si asa mai departe…

Cat despre comentariile de genul «Asa ne trebuie», «Doar in Romania se putea intampla», «Asa se intampla daca votati cu aia» sau «Era de asteptat», nu demonstreaza decat ca autorii lor sunt niste romani adevarati care intai comenteaza si abia apoi citesc, daca mai au chef, si articolul….