Egalitatea intre femeie si barbat

Egalitatea intre sexe este o problema mondiala care iese, din cand in cand la suprafata prin intermediul stirilor transmise de agentiile de presa.

Iata, insa, ca la noi, la Moldova, egalitatea dintre barbat si femeie nu este doar o fraza goala de continut, prilej de simpozioane cu piscoturi si ziaristi dornici sa umple paginile cu prostii.

La noi este lucru hotarat: daca se urca barbatul bine baut la volan, se urca si muierea! Sa fie clar, ca este egalitate si nu minciuna!

La data de 12 mai a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din Buhuşi au depistat în flagrant o tânără de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii, sub influenţa alcoolului.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Buhuşi în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Iar daca barbatul se urca si beat ranga si fara permis in masina ca sa se duca acasa, pai cum sa ramana femeile mai prejos?!

La data de 12 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din Moineşti au depistat în flagrant o femeie de 39 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe drumul public din comuna Ardeoani, sub influenţa alcoolului.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condusă la Spitalul Moineşti în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Poliţiştii au stabilit că femeia în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Noi suntem pentru egalitatea in fata legii, pentru egalitatea de tratament si pentru… hac… ma scuzati, masura egala in ceea ce priveste secarica, cocartul, tuica, rachiul si ce mai curge prin cele pahare…