Cum să ne pregătim pentru sosirea primăverii

Toată lumea știe că sosirea primăverii vestește bucurie și lumină în sufletele oamenilor, stări de bine care ne învăluie întru totul și explozia de culoare care poate că uneori ne duce cu gândul departe, cum ar fi în vacanțe exotice.

Dacă unii se gândesc la vacanțe exotice, alții se gândesc la cum să își pregătească ținutele pentru anotimpul ce bate la ușă. Tricouri colorate, pălării inspirate, ochelari de soare, fuste în diverse modele și pantofi îndrăzneți cu care să surprindă. Pe vremuri oamenii îi spuneau “bine îmbrăcat”, astăzi i se pune “stylish” sau “fashion”.

În acest sens, am pregătit câteva sfaturi despre cum ar trebui să întâmpinăm primăvara.

Ce să purtăm

Deși primăvara pare că ne șoptește că trebuie să fim cât mai îndrăzneți și să încercăm tot felul de piese vestimentare, unii sunt de părere că cele foarte colorate ar trebui păstrate pentru anotimpul următor, adică vara. Pentru primăvară, în schimb, ar trebui să mergem către nuanțele pastelate care sugerează căldură și liniște.

În ceea ce privește piesele vestimentare, pentru ținutele casual din primăvara acestui an, sunt sugerate sandalele cu platformă. Putem spune că sunt comode și în același timp moderne. Pot fi asortate cu aproape orice și, de asemenea, pot armoniza o ținută care la prima vedere pare a fi banală.

Denimul este cunoscut de aproape oricine ca fiind un material comun, dar care nu se demodează niciodată. Încă de când a apărut și până în zilele noastre, denimul a fost purtat de toate generațiile. Primăvara aceasta, poartă-l cu încredere! Albastru, alb, gri sau negru, denimul este întotdeauna o alegere bună!

Dacă luăm în calcul diferite imprimeuri, trebui să știți că în anul 2019 sunt preferate imprimeurile florale. Nu, nu cele mici. Cele mari și îndrăznețe. Poate că vi se par antice, dar le putem purta fără grijă anul acesta, fie că e vorba de bluze sau rochii.

Ce accesorii să alegem

Nelipsiții ochelari de soare sunt piesa de rezistență pentru anotimpul înviorător. Odată ce soarele își face simțită prezența, apar și ei. Atenție atunci când îi alegem! Trebuie să o facem cu mult stil și să îi alegem pe cei care ni se potrivesc. În plus, acesta este un accesoriu care are nevoie de un alt accesoriu: etuiul de ochelari. Dacă vrem ceva de calitate, atunci pielea naturală e soluția. La Atelierele Unika, găsim astfel de etuiuri, un exemplu fiind etuiul de ochelari Vintage. Îl găsiți în categoria produse promoționale.

Atunci când facem referire la accesorii, nu trebuie să ne gândim doar la pălării, curele sau ochelari. Putem avea în vedere și cele pe care le luăm la birou. De pildă, pixul este un obiect care are nevoie de un accesoriu. Ce accesoriu? Un etui pentru pix, evident. Sugestie: etui pix Montana din piele naturală. Unde? Tot acolo unde găsiți și etuiul de ochelari. La o ținută classy, elegantă, dar în același timp office, un astfel de etui s-ar potrivi perfect.

Nici de portofele nu trebuie să uităm. Cu toate că le purtăm zi de zi nu trebuie să neglijăm aspectul lor sau asortarea lor cu ceea ne îmbrăcăm. Achiziționați câteva portofele în culori ușor de asortat și bucurați-vă de ele! Poate chiar câteva în culori vii, numai bune de purtat primăvara!

Așadar, primăvara vine cu o mulțime de bucurii, dar și cu numeroase provocări vestimentare care fie ne dau bătăi de cap, fie ne deschid creativitatea și ne redau buna dispoziție. O primăvară cât mai plăcută!