Când te duci după fentă. Cum a fost “salvat” Parcul Cancicov

O sa aflati, probabil, ca lupta neobosita a consilierilor Opozitiei a salvat Parcul Cancicov de nemernicii pesedisti care voiau sa mute chioscurile de inghetata de pe o alee pe alta si sa faca o pista de role.

Cand am vazut pe ordinea de zi acest proiect m-a busit rasul. Dupa aia am vazut ca tot felul de wannabee influenceri se dadeau de ceasul mortii sa traga semnale de alarma ca sa “salveze” parcul.

Pe bune, cum sa pui pe ordinea de zi, in plina campanie electorala, un subiect controversat, din care unii si-au facut un titlu de glorie din a-l bloca?!

Simplu: pe ordinea de zi mai e si bugetul.

Trei ore s-a dezbatut bugetul in sedinta de consiliu de astazi. Toata Opozitia a tras in buget, a boxat cu el, a zis ca nu-i bun, ca e electoral, ca sunt altii in tara care se pricep mai bine. Toate amendamentele propuse de Opozitie au fost respinse. S-au certat ca la usa cortului pentru ca, in final, sa se voteze in UNANIMITATE!

Bai, baiatule, daca eu am principii si spun ca un lucru nu e bun, atunci cum sa votez pentru el?!

Singurul lucru care inca nu mi-e clar este daca a fost vorba de blat sau de prostie.

Ambele variante sunt posibile. Ori s-au concentrat mai mult pe blocarea proiectului cu Parcul Cancicov si n-au bagat in seama Bugetul, ori a fost pus proiectul cu parcul ca sa fie respins si sa aiba si Opozitia cu ce se lauda sau sa distraga atentia ca au votat bugetul.

Cel mai mult mi-a placut de naivii adusi in sala sa faca presiune si care au aplaudat respingerea votului la proiectul cu parcul. Cred ca aia erau singurii sinceri…