Protestatarii lu’ peste prajit tac mâlc

FOTO: Ionut Unguru

Mai tineti minte strigatele de lupta are razboinicilor ecologici de pe Facebook atunci cand s-a incercat mutarea unor chioscuri cu inghetata prin Parcul Cancicov? Ce se burzulise lumea, ca nu e bine sa fie puse chioscuri pe spatiul verde, ca e imoral, ca e parc de odihna, ca nu trebuie ?!

Ce sedinte aprige de consiliu local s-au tinut, cum au venit micutii protestari sa puna presiune pe alegatori, sa transmita in direct pe retelele sociale sedintele, discursurile, cum au sarbatorit ei victoria binelui si respingerea proiectului de amenajare a parcului…

Misto, nu-i asa?!

Doar ca, la fel si cu alte subiecte, si aici aveam de-a face cu un dublu discurs, o ipocrizie cat China, praf aruncat in ochii prostilor pentru a masca luptele politice.

Pentru ca acum bravii aparatori ai dreptului firelor de iarba sa creasca in voie in Parcul Cancicov au fost loviti de o brusca durere in cur.

Ii doare in paispe ca pe spatiul verde din parc au fost trantite cascarabetele cu potol de la un festival de haleala urbana, basca o ditamai scena pentru ca artistii sa cante in vreme ce hipsterul inghite carnatii nemtesti si berea la supra-pret.

Sa va mai amintesc ce spume faceau cand se aduna poporul muncitor la mici si bere de Hramul Bacaului la un eveniment finantat 100% din fonduri private?!

In acest weekend Primaria da 80.000 de lei din bani publici pentru plata cantaretilor si nu am mai vazut nici un comentariu ca se arunca banii pe geam.

Ca o data canta Puya cand bagi la maț haleu strainez…