Vrei o țară că afară? Nu mai da atâta din gură, pune mâna și fă!

Ai ieșit la mitinguri și demonstrații, ai urlat împotriva Guvernului, ai fost și la vot și la referendum și ai dat cu ștampila. Ok, și acum, ce faci? Îți vezi de viață? La naiba, tocmai ai demonstrat cât de puternic ești tu și toți prietenii tăi. Puneți mâna și continuați treaba în direcția asta! Lupta trebuie dusă mai departe, nu-i așa?! Acum că s-a terminat cu spectacolul de pe stradă, trebuie să veniți cu alternative.

Ați schimbat o Putere, trebuie să puneți ceva în loc, nu puteți lăsa lucrurile în aer. Organizați-vă pe ateliere, construiți strategii, demonstrați că sunteți mai buni și că ideile voastre pot determina lucruri bune pentru mai multă lume. Păi, cum?! Ați luptat atâta și acum stați pasivi și vă vedeți de viață?!

Când demolezi ceva se presupune că vei și construi ceva în loc; haideți să construiți noua lume promisă în atâtea și atâtea seri de manifestații.

Poate nu pe Justiție, poate nu te pricepi la Drept, sau la Economie Politică ori la strategii de educație; dar ceva trebuie să cunoști. Este timpul vostru, e vremea să demonstrați că sunteți în stare să schimbați lucrurile.

Doar pentru asta ați consumat atâtea resurse, nu-i așa?! Pentru o “minunată lume nouă”! Ce mai așteptați?! Puneți mâna și construiți-o! Voi, cei tineri, că noi, ăștia mai bătrâni, nu mai suntem buni, nu mai dăm randament, avem idei periculoase, nu ne plac lanțurile, vorbim într-una despre drepturi și libertăți, despre respect, despre legalitate, despre suveranitate… Probleme care nu v-au plăcut. Hai, demonstrați că puteți construi o lume mai bună și mai dreaptă renunțând la aceste idei!

Aveți toată libertatea să o faceți, nimic nu va mai stă împotrivă. Dar apucați-vă de treabă, terminați-o cu vorbăria!