Comasate

Daca ma apuc sa scriu acum ca mi-am luat PSL si de maine incep sa impusc politicieni, cat credeti ca le ia baietilor sa ma gaseasca?

Ia ghiciti cine a atacat la Curtea Constitutionala legea care dadea dreptul politistilor sa intre peste psihopatul ala?
Restul sunt discutii despre sexul ingerilor.

Nu ne-a ramas decât sa râdem
Stim ca viitorul e de rahat si tocmai de aia ne permitem sa-l luam la misto.
Românii l-au votat de patru ori pe Basescu si de trei ori pe Iliescu. Asta e tara, astia ne sunt conducatorii. Nici mai buni, nici mai prosti.
Nu exista alegeri gresite. Ceea ce alege poporul este intotdeauna corect pentru ca poporul se alege pe sine.
Asa ca, nu ne ramâne decât sa râdem si sa luam la misto campania electorala si alegerile care or mai fi ele.

Imaginati-va ca vecinul vine si construieste pe pamantul dvs. un gard. Apoi se duce la tribunal si cere sa va demoleze casa pe motiv ca e prea aproape de gardul lui.
Cam asta se intampla in teritoriile palestiniene dar, hei, comunitatea internationala e cu statul de drept in gura si are alte tinte.

Baietii astia de pun manele la festivalurile de bumti-bumti ne pun, de fapt, o oglinda in fata. Da, bre, sunteti manelisti pana-n maduva oaselor, dar va vopsiti occidentali si va poleiti cu muzica electronica.
Cand apare cate unul care va pune manele, se duce dracului toata poleiala de falsi elitisti, si va vede lumea asa cum sunteti.
Cel mai distractiv este cand apar unii care se revolta pe aia de-au pus manelele, fara sa vada ca publicul e in delir. Ca nici la Neversea, nici la Electric Castle nu a huiduit nimeni maneua. Ba, din contra…

Nu scenariul creionat de dl. Visan pentru 10 august 2018 ma ingrijoreaza cat faptul ca fostul ministru de interne nu-l infirma.
Iar cine isi aminteste cum s-a facut pregatirea psihologica pentru mitingul din 10 august, cred ca poate considera plauzibila toata povestea…

In lume sunt mai multe Romanii
Si nici una nu ne mai e tara…

Cand vine mâța si-mi face scandal pentru cine stie ce motiv, ii pun laserul in fata si ea uita ce a vrut de la mine incercand sa prinda punctul rosu.
Cand va deranjeaza cate ceva si incepeti sa faceti valuri, baietii de la butoane va baga un breaking news de uitati tot ce voiati sa spuneti si va apucati sa crosetati ca nebunii teorii dupa fentele primite

Dionisie: “Deci, daca intru in curtea unui procuror, il iau la palme si-l tarasc afara din ograda, nu sunt vinovat de nici o infractiune, conform deciziei de ieri a Consiliului Superior al Magistraturii?”

Comisarii europeni sunt preocupati de bunastarea oilor exportate de Romania. De un copil adoptat cu falsuri in acte nu le pasa, asta e liber la export.

urmatorul Premiu Nobel pentru stiinta se va acorda celui care va descoperi o metoda prin care sa scoti cafeaua din pachetul vidat fara sa versi jumatate din continut pe jos

iulie 2018: Huo, podul de la Onesti sta sa cada, nu sunteti in stare de nimic, incompetentilor care nu stiti sa reparati nimica in tara asta si ne puneti viata in pericol!
iulie 2019: Huo, podul de la Onesti e in reparatii, se circula pe o singura banda, nu sunteti in stare de nimic, incompetentilor care blocati circulatia si ne puneti rabdarea la incercare!
Romania. Tara de legenda. In care daca nu faci, nu e bine iar daca faci, tot nu e bine.

Incep sa realizez ca sindromul Tourette e doar starea noastra normala, nici vorba sa fie o boala…

mai tineti minte cum, acum cativa ani, se faceau proteste impotriva companiilor petroliere pentru ca pretul benzinei era majorat intruna?
Ati vazut cum au fost sucite lucrurile pe parcurs iar acum pentru pretul benzinei e vinovat guvernul?!
ehei, uite-asa se lucreaza, cu reglaje fine…