Comasate

Ce e mai misto in viata asta decat sa citesti cum presa franceza descrie pe larg violentele din Hong Kong iar comentatorii de de facebook iau la misto articolele pe motiv de veste galbene…

A. Nastase face un misto subtil si “propune” avand in vedere atmosfera pasnica dintre protestatari si jandarmi de la mitingul de sambata, ca 10 august sa fie decretata Ziua Portilor Deschise la Guvern.
Unii s-au prins de misto.
Altii, insa, nu. Si ce e la gura lor…
Bai, baiatule, cea mai nasoala faza e atunci cand nu-ti dai seama ca ai cazut de fazan…

Nu mai pot cu Greta Thunberg, peste tot pe unde te uiti dai de ea… Astia n-au pic de imaginatie, acum 50 de ani ni-l bagau pe gat pe Pavlik Morozov, azi ne-o baga in fata pe fatuca asta care se lupta cu schimbarile climatice cum se lupta rusnacul ala cu dusmanul de clasa…

Ultimele cuvinte ale lui Jeffrey Epstein inainte de a se sinucide:
-“Please don’t kill me!”

Revolutia bolsevica nu a fost o tragedie pentru ca a schimbat un sistem social cu altul.
Schimbarea asta este fix nimic fata de adevarata tragedie a Revolutiei: faptul ca jumatate din popor s-a luptat pe viata si pe moarte cu cealalta jumatate de popor.
Au rezultat milioane de morti de ambele parti pentru ca niste smecheri le-au spus unora si altora ca “ceilalti” nu merita sa traiasca si trebuie stersi de pe fata pamantului.

Intre cineva care-ti spune doar ceea ce vrei sa auzi si cineva care-ti spune adevaruri deranjante, pe cine ai alege?

“Cel mai scurt banc despre români”:
“- Nu eu!”

O precizare pentru aia care tot posteaza ca in 1912 a fost nevoie de doar doua ore sa se localizeze Titanicul: inteligentilor, Titanicul si-a transmis singur coordonatele, ca avea marinari care stiau sa calculeze latitudinea si longitudinea. N-a stat nimeni sa-l caute in bezna, pe imensitatea oceanului. daca ati mai citi o carte, v-ati da seama cat sunteti de prosti

Ah, nu va place tara asta?! Pai la ce locuitori are, ce ati vrea, Elvetia?!

Conform PM Dancila, este cat se poate de OK ca, daca ai 15 ani, sa te urci in masina cu necunoscuti.
Pentru ca afirmatia contrara pare sa fie gresita din moment ce persoana care a formulat-o a fost demisa

Tara a devenit un imens spital de psihiatrie. Fara medici si fara medicamente!

– Auzi, bade, da’ de ce nu mai semeni dumneata ‘inteligenti’ in tara asta, ca intr-o vreme aveai productii mari si faceai bani buni?
– Apai, baiete, efortul era prea mare. Trebuiau ingrijiti, pliviti, irigati…Acuma cultiv “prosti” , “idioti” si “tampiti”. Arunci samanta si recolta creste singura. N-are daunatori, nu cere grija si productia e de zece ori mai mare…

Radu Rosetti ne povesteste ca la 1821, cand au venit turcii la Iasi sa reprime Eteria, acestia au rapit fete si femei de pe ulitele targului si le-au dus la ei in cazarma, unde le-au tinut sa le faca mancare, sa le spele rufele si pentru sex, evident.
La 1822, cand turcii au primit ordin sa se retraga, o parte din fete au fost omorate si aruncate in fantani, ca erau gravide.
Cam asta e logica ocupantului. Oricare ar fi el.