PR de calitate

La sediul unui partid important, sedinta cu aparatul de propaganda.

DIRECTOR CAMPANIE:-Baieti, e lata! Sefu a dat o basina in timpul unui discurs si trebuie sa-l scoatem din rahat ca altfel il mananca astia de viu. Veniti cu idei creative!

RESPONSABIL RETELE SOCIALE: – In primul rand dam de stire ca totul nu e decat un zvon rautacios, o propaganda, eventual, ruseasca, pentru a-l demoniza pe Sefu’!

RESPONSABIL SITEURI SI BLOGURI: – Pana vina aia cu dovezile, pregatim 2-3 site-uri care sa demonstreze ca nu e nici o problema, toata lumea da basini, e omenesc, chiar absolut firesc…

RESPONSABIL RETELE SOCIALE: – Pe la 10 seara dam drumul la constinut sponsorizat cu vreo 3-4 postari targhetate pentru share. Insistam pe ideea ca o mai fi dand unii basini, dar seful le da cel mai bine, e peste concurenta si-i bate la scor pe ceilalti lideri politici. Dam ordin la toate organizatiile judetene sa distribuie pe conturile lor.

RESPONSABIL SITEURI SI BLOGURI: – Dimineata iesim cu 4 site-uri de stiri si 10 bloguri sa intarim ideea: Basinile sefului sunt cele mai aromate si, spun unii, au chiar proprietati curative.

RESPONSABIL RETELE SOCIALE: – Maine pe la pranz dam drumul la o noua serie de postari, de data asta targhetate pe urbanul mic si distribuite de organizatiile locale. Ne concentram pe ideea ca ceilalti lideri nu sunt in stare sa dea o basina ca lumea, in vreme ce al nostru…

DIRECTOR CAMPANIE: -Bun asa facem, dar maine seara stergem toate postarile astea si lansam o campanie cum ca basina a fost doar propaganda ruseasca, conducerea partidului nu comenteaza nimic, nici macar discutiile de pe retelele sociale, noi nu le cunoastem, le dezavuam si condamnam campaniile de fake news duse de competitorii nostri care au mers pana intr-acolo incat ne-au accesat ilegal conturile de facebook motiv pentru care vom face plangere penala. Suntem cei mai buni, de aceea competitorii nostri apeleaza la acest gen de atacuri murdare care servesc intereselor Moscovei.