Luptatorii din spatele tastaturii ne cearta ca nu am facut Armata

0
3

Batalioane de razboinicii ai luminii stinse, care mai de care cu impresii, darji jucatori de Counter Strike codati, logofeti ai cuvantului scris pe retelele sociale au descoperit ca se pricep si la situatii de urgenta.

Si au pareri despre faptul ca medicii si asistetele refuza sa intre in prima linie fara echipament de protectie.

Ar trebui sa fie impuscati! Cum indraznesc sa nu execute ordinele?! Daca erau in Armata, nu ar fi indraznit. Trebuie sa salveze, ca asta e meseria lor, de aia ii platim!

Cand li se mai explica faptul ca nu e chiar asa, baietii astia explodeaza: N-ai facut Armata, nu stii cum e! Daca faceai Armata, ai fi inteles ca ordinul trebuie executat!

In afara de faptul ca majoritatea cavalerilor electronici n-au facut o zi de Armata, singura experienta in materie fiind doar niste filme proaste, lucrurile nu stau chiar asa.

Un comandant care isi tirmite oamenii la moarte stiind ca nu sunt echipati corespunzator, ca nu au arme si munitie, nu merita sa fie comandant. Poate fi doar un psihopat. Nu are viata lunga pe front pentru ca genul asta de oameni atrage gloantele ratacite ceva de speriat.

Da, in cazarma sunt multi viteji. Am intalnit nenumarati bravi comandanti foarte pregatiti sa comande culcaturi si sa injure soldatul pentru o greseala minora dar care se faceau mici de tot cand trebuiau sa ia o decizie mai dificila. Si ei aveau impresia ca orice ordin trebuie executat. Pana au dat cu capul de tavan.

Revenind la discutie, raspunsul este NU. Nu, nici o Armata care se respecta nu-si trimite soldatii la moarte sigura.