Epidemia s-a terminat pentru ei, au început jocurile politice!

De cateva zile il vedem pe presedintele Iohannis la televizor dand castane, dezamorsand situatii si, in general, aparand ca un cavaler pe cal alb care salveaza ziua, in aplauzele si ovatiile partizanilor. “Presedintele ne-a salvat, presedintele a facut ce trebuie, e singurul care gandeste clar”, pare sa fie concluzia.

Desigur, daca ne-am nascut ieri si nu am mai vazut manipulari de doi lei.

Ceea ce se intampla cu aparitiile “salvatoare” ale lui Klaus Iohannis sunt spectacole puse la cale de scenaristii politici, care pregatesc campania electorala.

Este semnul ca autoritatile au pus epidemia in cui si se pregatesc de alegeri.

Iar pentru asta au nevoie de decoruri noi, textieri, regizori si specatori cat mai naivi si creduli, care sa inghita gogosile coapte in laboratoarele prezidentiale.

In vreme ce epidemia bate pasul pe loc, masurile extreme sunt mentinute, populatia este fragezita cu amenzi (as putea chiar garanta ca, dupa ce se vor ridica restrictiile, partidul de guvernamant, in marea sa marinimie, va ierta populatia de plata sanctiunilor), se prezinta dusmanii, care, ce sa vezi, sunt tot aia de la PSD…

Prin teritoriu misuna sobolanii de zor cautand sa ocupe posturile caldute de la conducerea institutiilor publice, se aduna banii de campanie, se ascut penitele cu care se vor semna denunturile, atacurile la adresa dusmanilor, in mare s-a uitat de epidemie, de coronavirus, de lipsa echipamentelor si asa mai departe…

Desigur, faptul ca nici astazi nu avem un program economic concret in afara de exportul zilierilor nu conteaza.

Inca vreo cateva exercitii de tipul “Cercel, omul PSD” si romanii o sa uite de toate, cand vor fi chemati sa salveze, din nou, tara de “ciuma rosie”.

Atata poate tara asta, nu-i cereti prea mult!