Vaccinul 5G care ne implantează cipuri

Când ești vai de capul tău și trăieșți de pe o zi pe alta nu ai timp să asculți toate poveștile. Treaba ta este să găseșți soluții să nu-ți mai ghiorăie burta de foame. Te asociezi cu alții să vânezi mamutul, numeri zilele ca să știi când e bine să semeni grâul, îți faci o vestă de zale ca să ai mai multe șanse să scapi dintr-o bătălie.

Cine nu învață să mânuiască sabia și apelează la vraci ca să-l transforme peste noapte în luptător, de obicei nu prea mai poate povesti isprava.

Când, însă, ești cu burta plină, ai un job sigur, o leafă bunișoară și timp de pierdut, începi să te preocupi de niște chestii. Și-l asculți pe fostul tău coleg de generală, ăla care s-a târât toată școală să împuște “sfântul cinci”, vorbindu-ti despre cum 5G-ul va omorî lumea, despre vaccinurile care sunt create de ONU ca să reducă populația sau că să-ți injecteze cip-uri de control care le vor spune celor din Ocultă unde te afli și la ce te gândești.

Într-o lume normală, acest gen de oameni vorbeau singuri în crâșmă, spre amuzamentul celorlalți. Dar rețelele sociale și Internetul au transformat această lume iar tipul asta de oameni a început să scoată capul și să propovăduiască Apocalipsa.

N-au înțeles niciodată principiile elementare ale Fizicii, nu s-au aplecat să înțeleagă măcar puțin din Biologie sau Chimie, nu au trecut mai departe de 2+2 la matematici dar sunt deja experți în Cuantică. Dacă îi întrebi nu știu prea bine ce e aia, dar sunt în stare să-ti facă capul calendar despre cum Cuantica te afectează și afectează lumea.

5G-ul? O armă secretă inventată ca să te iradieze pe ascuns. Sau să-ți citească gândurile. Vaccinurile? Și mai rău, te otrăvesc. Te cipează. Te controlează.

Nu poate exista o dezbatere normală în privința acestor probleme pentru că a dezbate nu este în vocabularul lor. Ironia face că multe astfel de teorii sunt scrise și citite exact de pe dispozitive folosite ca instrumente de urmărire și control.

Computerele, telefoanele mobile sunt utilizate pentru spionarea cetățenilor și nimeni nu se înspăimântă; ba chiar un smartphone a ajuns obiect de venerație, element de statut social, mijloc de a-i face pe ceilalți să-și bage gheara în gât când te văd că ți-ai luat un mobil de 1000 de euro.

În epoca post-adevăr ne luăm după fente și mușcăm incredibil momelile aruncate de pescari abili, incapabili să mai identificăm relațiile de cauzalitate care construiesc istoria. Ne credem rasă superioară și nu realizăm că astfel de momente au mai existat in trecut.

Ne întrebăm de ce societăți aparent perfecte au dispărut peste noapte și nu conștientizăm că răspunsul este simplu: pentru că au renunțat să mai gândească.