Ultrascurte alertate

0
10

* Disputa asta între apologeții termoscanarii și cei care se împotrivesc din diferite motive este absolut inutilă. Dacă ajută cu ceva măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, de ce nu a fost utilizată în perioada de glorie a virusului, în timp ce ne aflam sub stare de urgență?!

* În România s-a inventat crima de “lez-sparanghelitate” (laesae asparagis), cum zici ceva de sparangheliști, cum sare în sus poporul de dreapta. Și când zic dreapta, nu mă refer la eșicherul politic…

* Pentru că vine canicula, Guvernul se pregătește să dea voie românilor să meargă la piscină, dar avertizează că intrarea în apă va fi permisă numai cu masca pe figură!

* Acum e limpede pentru toată lumea de ce otomanii ne-au lăsat să ne guvernăm singuri și nu ne-au făcut pașalîc? Era mai ieftin. Știau că vom lua gâtul celor care ar fi ieșit din litera legii lăsate de ei și nu ne-am fi gândit vreodată să ne revoltăm. Ăia care au încercat au sfârșit-o prost, otrăviți sau trădați tot de ai noștri…

* Societatea românească ajuns deja în al treilea stadiu al beției: toată lumea vorbește și nimeni nu mai ascultă…

* Dacă vrei să intri în magazin, trebuie să te scaneze un nene cu termometrul. Dacă vrei să intri în țară, intri, că nu te controlează nimeni…

* După văcărit, fumărit, vădrărit, săpunărit, oierit, podărit, guvernul a mai inventat un bir: măscăritul. Numai că asta e bir privat, se încasează de companiile care vând măștile făcute obligatorii de Guvern.

* Trăim cele mai perfecte vremuri în cea mai perfectă țară. E singura țară din lume în care se împlinesc dorințele strigate pe străzi. Pas cu pas. Singura țară din lume în care populația a decis că are prea multe drepturi, că democrația pute și că, în general, e mai bine să fii sclav decât om liber. Toate aceste vise sunt pe cale să se împlinească. Iar lumea este tot mai fericită.

* Știți că “Ana are mere”, da !? E din Abecedarul din anii ’80. În Abecedarul din 1959, însă, scria că “Ana are mure”. Atunci Ene avea mere. Oare cum o fi trecut Ana de la mure la mere? Și unde o fi dispărut Ene?