Fii responsabil! Cumpără-ți mască! Băieții deștepți au nevoie de banii tăi!

0
3

În Romania de astăzi, trebuie să fii responsabil! Trebuie să-ți cumperi măști, cât mai multe măști la prețuri cât mai mari. Trebuie! E neapărat nevoie să scoți banii ăștia din buzunar! Fii responsabil! Băieții deștepți mai au nevoie de niste bani pentru o vilă, o mașină bengoasă, pentru niște fructe de mare sau caviar și șampanie în vreun club de fițe!

La naiba, idiotule! N-ai auzit că trebuie să-ți cumperi mască?! Că trebuie să fii responsabil!? Scoate banii odată, ce te mai codești? Nu te mai împotrivi, și-așa nu ai ce face cu banii ăia. Restaurantele-s închise, la Mare e prea scump, oricum, toate încep să coste mai mult, prea mult pentru tine, așa că întinde mâna cu bani și ia măștile astea pe care le-am cumpărat pe nimica și ți le vindem la supra-preț. Că ne dă voie Guvernul. Care ne iubește. Și nici nu ne controlează dacă măștile te ajuta cu ceva, fraiere!

Adică, pentru ce mi-ar păsa mie și i-ar păsa lui? Tu trebuie să știi atât: scoți banul, îți pui masca pe moacă și, marș la muncă! Daca n-ai mască, vine Statul și te paradește. Așa că, poart-o. E mai ieftin. E ca o taxa de protecție. Ai mască, nu te deranjează nimeni. N-o ai, pățăști!

Cât te ajută? Păi, parca am mai spus că nu e treaba noastră, treaba noastră e s-o vindem, a ta, s-o cumperi. Înghețarea prețurilor? Măști subvenționate? Mai ai multe glume din astea în program? Unde te crezi? Sau, să reformulez: tu chiar ai pus botu’ la vrăjelile astea? Gata, fraiere: marcă banu’ și ia masca! Că avem și noi cheltuielile noastre. Nu trebuie să știi tu care-s alea!

Nu poți să răsufli? E prea cald? Ești bolnav cu plămânii? Nu știu de astea, cum spuneam, treaba ta e doar să decartezi banu’. Ce faci cu masca, nu mai e treaba mea! Hai, mișcă, mai avem câteva milioane de măști de plasat. Cea mai bună afacere din ultimii ani.