Ultrascurte

0
3

* Dialog în Consiliul Județean:
– … cu tot cu pandemia dvs…
– E pandemia noastră? E a voastră!
– E a întregii societăți!

* Lema lui Dionisie: „O decizie politică proastă care cauzează victime în societate va fi urmată de o altă decizie proastă, care va face, de asemenea victime, și care este menită să ascundă faptul că prima decizie a produs victime.

* Dacă nu mai poți respira din cauza măștii și vrei să tragi o gură de aer proaspăt, soluția ce să-ți aprinzi o țigară! De la autoritățile statului cetire…

* La 15.30, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se întrunește și decide că de a doua zi masca e obligatorie la Buhuși. Prefectura anunță măsura la ora 22.06, cu mai puțin de două ore înainte de intrarea în vigoare… Bre, treceți și voi pe Chrome, lăsați naibii Internet Explorerul!

* Cu masca pot să mai înțeleg, dar cum ne păzește de virus interdicția de a circula pe timpul nopții chiar nu mai pot să-mi imaginez…

* Sâmbăta trecută, după câteva zile de livrat alerte dimineața și seara pe telefoanele mobile, ce căutare credeți că crescuse cu 300% pe Google în Bacău? Conform Google Trends, este vorba despre șirul de căutare „dezactivare ro alert android”. Ce să zic?! Felicitări și la mai mare! Ați reușit să determinați lumea să-și dezinstaleze alertele!