Ultrascurte

0
4

* Când a avut România colonii în Africa și când a avut țara noastră sclavi negri de trebuie să îngenunchiem ca să ne cerem iertare?!

* Pentru că nu se pot abține și pentru că rata de incidența s-a dus undeva în subsol, autoritățile au amendat din nou cetățenii pentru lipsa măștilor: “De asemenea, au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale în baza Legii 55 din 2020”.

* – Tiger, vrei cărniță?
– Nu, prefer să stau așa depresiv, să studiez lumea detașat de problemele vieții cotidiene, puțin tristuț dar nu foarte emo, ancorat în angoasele existențiale ale unui timp pauper de emoții… da-mi dai, bă, odată carnea aia?! Ci stai cu gura deschisă așa la mini?

* BBC: Liderul Consiliului local Hartlepool a respins afirmațiile potrivit cărora o statuie a unei maimuțe ar urma să primească o placă pe care să fie explicată semnificația monumentului. Statuia reprezintă o maimuță despre care se spune că a fost confundată cu un spion francez și care a fost spânzurată la începutul anilor 1800. Potrivit poveștii, oamenii din oraș au condamnat animalul pentru că ar fi fost spion, deoarece nu văzuseră niciodată un francez sau o maimuță.

* Cel care l-a pălmuit pe Macron cred că era singurul care nu era de la SPP-ul francez… Că ăla de-a dat cu grebla nu a fost trântit din față, ci placat de pe la spate, din zona unde se presupunea că-s cetățenii simpli. Parcă-l și văd, după incident, pe musiu le president certându-i pe SPP-iști: “Care e bulangiul care l-a lăsat pe ăla să apară la manifestarea spontană de baie de mulțime?!”

* Băi, au reușit. Au obținut o țară ca afară. În București e ca la Paris. Cu gunoaiele și șobolanii lângă cafea. Bravo, bă! La mai mare!

* Dionisie: După logica martorilor Clocotildei, care spun că ăla de-a dat cu pumnul în mașina bebelușei albe e mafiot, toți cetățenii responsabili care fluturau cătușe, care fugareau parlamentari, care aruncau cu pamperși sunt, la rândul lor, reprezentanți de cinste ai Mafiei.

* În ultimele 2 săptămâni (28 mai – 9 iunie) au fost scoase de la naftalină nu mai puțin de 228 de decese COVID aferente lunii noiembrie 2020. În luna noiembrie a fost campanie electorală pentru alegerile de pe 6 decembrie. Autoritățile au spus că nu e nici un pericol. Și au pus batista pe țambal, au scăzut cazurile din pix și au ascuns morții, să nu sperie alegătorii. Numai pentru atât, și tot merită trași în țeapă ăștia care nu mai pot de grija sănătății românilor acum și fac bâlciurile cu vaccinuri experimentale…