Ultrascurte

0
3

* N-ai bani? Iți iei mașină ieftina pe benzină și te apucă amețelile când alimentezi. Protestezi față de creșterea aberantă a prețurilor la carburanți.
Ai bani de nu mai știi ce să faci cu ei? Îți mai da și statul o primă ca să-ți iei mașină electrică și apoi alimentezi gratis că cică așa protejezi mediul. Îi iei la șuturi pe “benzinari” și-i îndemni să ia autobuzul dacă au nevoie să ajungă la muncă.

* Presa acum 45 de ani: o adolescentă din județul Bacău a luat primul 10 olimpic.
Presa, zilele acestea: o adolescentă din județul Bacău a furat 15.000 de euro.

* Dionisie: “Bă, uite un sfat gratis de la mine: când tragi cu PSL, nu ochești la bază și la centru ca la AKM, ochești acolo unde vrei să lovească glonțul. Hai, că-i un sfat bun, o să fie nevoie de el”!

* Cum spuneau micuții? «Avem accidente pentru că nu avem autostrăzi»? În două zile am avut două accidente – mamut pe autostradă. De unde se trage concluzia că nu lipsa autostrăzilor duce la producerea de accidente. Problema e că unii sunt prea proști să-și dea seama de asta. Ceea ce nu mă mira la o țară ca Romania, unde logica a fost declarată persona non grata.

* Dionisie: “Bă, or trebuit să cadă americanii ca să iasă Dragnea! ”

* Deci DNA îl anchetează pe liderul de sindicat de la Metrou pentru că ar fi declanșat un protest care a blocat circulația trenurilor în contextul stării de alertă… Țara asta găsește în fiecare azi noi căi să te uimească…

* – Domnule Dionisie, acum că datoria publică a depășit 50% din PIB, ce credeți, vom avea austeritate din nou ca să plătim împrumuturile?
– Domnișoară, eu nu am luat nici un împrumut. Să se declare austeritate pentru ăia care au făcut-o, că pe mine nu m-au întrebat dacă sunt de acord cu împrumuturile…

* Tot Dionisie: “Următorul film din seria Mad Max va fi despre cum un trib de români îi prind pe ăștia de la Putere și organizează lupte între ei și animale pe ruinele Arenei Naționale. În principiu președintele, premierul, miniștrii ăștia de se bat cu cărămida în piept că sparg normele vor lupta cu cornete din foile programului de guvernare contra urșilor ajunși la porțile Bucurestilor. Va fi mișto, mai ales dacă reușesc să-l prindă și pe prințul ăla austriac…”

* Știți locul ăla de lângă statuia lui Ștefan cel Mare, unde parcau șmecherii în mijlocul intersecției și acum s-au pus popice de a rămas un frumos teren împrejmuit? Să nu mai spună nimeni că băcăuanii nu sunt prevăzători! Au amenajat loc pentru aterizarea elicopterelor pe strasse, să nu fie încurcată circulația și l-au și semnalizat, să-l vadă pilotul, să nu orbecăie…