Puneți-vă dop în fund, să nu răspândiți virusul!

0
12

Făcusem, mai demult, o glumă cum că, autoritățile sanitare ar fi descoperit că, pentru a combate virusul, fiecare om trebuie să-și pună câte un morcov în fund. Glumă, glumă, dar iată că savanții britanici și cei australieni susțin că virusul care ne-a pus pielea pe bat și nervii în pioneze s-ar transmite prin bășini. Iată, deci, că marile spirite se întâlnesc; la cât de inteligenți sunt ăștia care ne păstoresc sănătatea nu m-aș miră să dea vreo ordonanță de urgență cum că, de mâine, toți trebuie să ne punem cât un dop în fund, că nu cumva să virusam lumea când mergem pe stradă sau la cumpărături.

Și nu e nici o glumă. Credeți că nu ne putem trezi cu un asemenea ucaz? Credeți că ăștia sunt așa sănătoși cum susțin că ar fi? Păi, dacă erau sănătoși nu procedau cum au procedat și nu închideau economiile pentru această epidemie. Pentru că, ce să vezi?! CDC-ul american spune că renunță la testele PCR. Încă de anul trecut oameni cu toate țiglele pe casă au spus că aceste teste sunt absolut inutile și cât se poate de inexacte, că nici inventatorul lor nu a avut încredere în precizia lor, mai ales că rezultatul depiunde de numărul de cicluri realizate. Faci mai multe cicluri de amplificare, cresc șansele de a obține un rezultat pozitiv.

Eu sunt convins că situația este foarte gravă. Dar nu din cauza virusului, ci din cauza măsurilor luate contra lui. Măsuri care au deschis apetitul pentru dictatură atât guvernelor, cât și altor entități statale sau supra-statale. Multă lume face paralele cu legile rasiale ale lui Hitler. Mulți se oripilează de o asemenea comparație, dar să ne amintim că Hitler nu a început cu exterminarea evreilor, ci cu cea a bolnavilor psihic. Erau considerați nedemni să mai existe în societatea germană. Medicii au admis acest lucru, bolnavii în loc să fie tratați au fost gazați. Pe urmă au venit homosexualii, comuniștii, socialiștii, sindicaliștii, evreii, apoi slavii, țiganii și așa mai departe.

Problema cu împărțirea între vaccinați și nevaccinati ar putea avea oarecum sens doar dacă vaccinul ar fi unul sigur, garantat de producător că nu are efecte colaterale periculoase. Dar zilnic aflăm că apar tot felul de reacții care sunt, cu greu recunoscute, de producători și de autorități. Apoi, producătorul nu-și asumă nici un risc; nu acordă nici o garanție că vaccinurile sunt sigure. Toate riscurile sunt trecute pe seama guvernelor care se obligă să despăgubească pacienții în caz de efecte adverse. Dar tot guvernele decid care este efect advers și care nu este.

Apoi nu este reglementată situația celor care nu se pot vaccina din cauza unor reacții alergice sau din alte motive medicale. Nu există nici o garanție că vaccinul te scutește de boală; mai țineți minte că am avut și primarul și prefectul îmbolnăviți imediat după vaccinare? Ș

Și nici nu există vreo garanție că dacă te vaccinezi nu mai mori; sunt câteva sute de români care s-au vaccinat și apoi au decedat, fiind declarați morți de COVID.