Ultrascurte

0
11

* – Cum afli care dintre informațiile furnizate de autoritățile publice sunt false?
– Iei una la întâmplare.

* Dionisie: Ziceam ceva, zilele trecute de o pușcă cu lunetă?! Uitați, bre, la ăștia numai cu aruncătorul de flăcări mai ai o șansă!…

* Vai, ce rușine! Toată Europa bună are valul patru și România, nu! Trebuie făcut ceva, nu se mai poate!

* Pentru că nu erau suficienți ăia din State care luptă împotriva rasismului hărților, s-au trezit și românii să denunțe proiecția Mercator că arată Africa mai mică decât e în realitate. Evident că o arată pentru că o sferă nu se poate desfășura pe un plan decât dacă o distorsionezi. Iar proiecția Mercator e făcută nu pentru a arăta cum este uscatul, ci pentru a ajuta navigația pe mări și oceane. Dar, nu e problemă, mâine-poimâine interzicem proiecția Mercator ca să nu jignim africanii și groelandezii, cât despre navigație, nu vor mai fi probleme pentru că vom decreta că Pământul e plat!

* Aha, deci șoferii de TIR nu mai sunt exceptați de carantină. Acum vom vedea magazinele goale…

* – Tiger, uite ce câini deștepți la Sibiu! Au învățat să descopere COVIDUL la pasagerii de pe Aeroport!
– Ăla care a făcut anunțul asta cre’ c-a băut apă din troaca mea.
– De ce, nu e posibil?
– Du-te-n spume cu prostiile astea, ăștia nu-s în stare să depisteze virusul cu instrumente științifice și vrei să cred că un puricos o poate face doar mirosind curu’ unuia venit cu avionul… Frate, da’ tu chiar mai crezi în Moș Crăciun?!

* Dionisie: Bă, mai ții minte textul ăla cu “a uzat de influența și autoritatea sa în partid pentru a obține foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, pentru partidul său”?! Crezi că se poate aplica băieților ăștia doi care se plimbă prin țară pe banii statului și care promit bani de la Guvern ca să obțină voturi pentru a câștigă șefia partidului?