Ultrascurte

0
5

* La Iași s-a pornit Planul Roșu pentru că un avion întâmpina dificultăți la aterizare pentru că se stricase “navigația”. Asta am înțeles. Ce n-am înțeles a fost de ce au trebuit consultați medical după aterizare toți pasagerii.

* – Gigele, și tu mănânci la KFC?
– Da, Costele, nici mama nu știe să gătească…

* Talibanii par mult mai bine dotați decât Armata Română. Evident, cu armamantul lăsat de americani. Talibanii au pus mâna pe peste 22.000 de Humvee, România are doar 322 și încă 119 alte vehicule similare de alte mărci (URO VAMTAC, Wolf Armoured Vehicle, Panhard PVP). România are sub 800 de camioane militare (DAC, Roman, Iveco), Talibanii au pus mâna pe 8.000.

* Bănuiam eu ceva, dar acum s-a confirmat: Junior e nostalgic. Îi plac cântecele patriotice comuniste și salamul Victoria. Plus că acolo unde e un șantier, unde se bagă un șurub, se inădește un cablu, hop și el să vadă ce este. Cred că într-o viață anterioară a fost activist…

* Ministrul agriculturii folosește poze din statul american Montana pentru a se lăuda cu producțiile record ale fermierilor români. Știu că nu interesează pe nimeni, dar când alții foloseau imagini stock pentru comunicarea electorală, băieții ăștia săreau în sus și spuneau că nu e ok.

* Dionisie: “Bă, văz că multă lume se ariceste că prostia e ridicată la rang de artă ba, chiar, mai avem puțin și devine cerință de baza în multe ramuri de activitate. Da’ voi chiar credeți că dacă sclavii ăia din antichitate erau deștepți, acceptau să fie dominați de niște neica nimeni? Sau că dacă iobagii de pe vreo moșie ar fi fost loviți de aripa vreunui geniu ar mai fi stat să înfulece bătaie de la oamenii grofului? Bă, țineți minte că dacă lumea ar fi deșteaptă i-ar lua cu furcile pe ăștia care se tot cațără în fruntea bucatelor și care nu pot sta acolo decât dacă găsesc suficienți proșți pe care să-i domine…”

* – Maestre, când voi învață și eu să parchez lateral?
– În momentul în care îți vei găsi pacea interioară.
– Și când va fi acel moment?
– Atunci când nu-ți va mai păsa dacă zgarii vopseaua când încerci să parchezi.