Ultrascurte

* Cum kiturile de testare pentru elevi au venit dezasamblate în părțile componente, copiii sunt rugați să scuipe într-un plic și să trimită scrisorile pe adresa Ministerului Educației, care va analiza fiecare flegmă în parte…

* Éric Zemmour, potențial candidat la prezidențialele franceze, a arătat degetul mijlociu unei femei. Care-i arătase degetul mai înainte. Presa s-a declarat ultragiată. Cum, domnule, să facă așa ceva?!

* Bre, mai vine o dată pana aia de curent? Că am niște conserve de fasole cu cârnați după o rețetă mexicană, luate special pentru black-out și chiar sunt curios ce gust au…

* Înainte ca nouă putere comunistă să-i bage la țuhaus pe politicienii de dreapta și extrema dreaptă, ăștia îi călcaseră pe cap pe comuniști, socialiști, sindicaliști, în general, tot ce însemna stânga sau care nu se supunea voinței celor de dreapta. Ca să nu fie discuții și să creadă careva că va fi altfel și acum. Cu cât abuzurile asupra celor care denunță circul ăsta de prost gust cresc, crește și posibilitatea ca ăia care legiferează, pun în practică și apără abuzurile să și-o ia științific după urechi, mai încolo, când echilibrul se va schimba. Să nu creadă unii că vor vinde castraveți veșnic; odată și odată se va întoarce roata. Și atunci, mulți se vor întreba de ce. Că doar ei n-au făcut decât să aplice legile. Au pus lacăte, au pus interdicție, au respectat ordinul. Ei n-au făcut nimic rău. Doar le-a plăcut să se simtă supraoameni.

* La Suceava s-a decis că nu mai sunt români de omagiat, și au dezvelit bustul lui Franz des Loges, primarul orașului în perioada ocupației austriece. Să fie primit! Faptul că evenimentul s-a petrecut în ajunul aniversării unirii Bucovinei cu România spune multe.

* Ideea că tinerii „Covidjugend” controlează pașapoartele verzi ale sibienilor care vor să intre în Târgul de Crăciun m-a trimis direct la secvența din filmul „Cabaret”, cu puștanul care cântă „Tomorrow belongs to me”.

* Februarie 2022: „Stimați cetățeni, din cauza variantei periculoase O Micron, va trebui să purtați masca și în casă. Și pentru a fi siguri că o veți purta, vă vom instala camere video în apartamente”.

* Doamnelor și domnilor, vine Crăciunul! Flick-Flack UE și p’ăia de la București!