Ultrascurte

0
12

* Cine a spus: „Robotul ăsta nu știe de glumă”?

A ) Ludovic Orban despre Klaus Iohannis, noiembrie 2021
B ) Pacientul 67356542 către pacientul 6565432 din Centrul de Internare a Pacienților Nebolnavi nr 25, august 2024
C ) Agentul Extraterestru Secret Zambuzilon Y3, după ce și-a prins deștu’ într-un blender, pe când încerca să facă o salată de boeuf, iulie 2456

* Iar cumpărăm fier vechi la suprapret. F16 are o resursă de 8000 de ore de zbor, avioanele norvegiene pe care vrem să le cumpărăm au deja câte 10.000 de ore.

* Niște inteligenți s-au gândit să facă publicitate vaccinării și au făcut un brad din sticluțele utilizate de vaccin. Fără să ia în considerare faptul că sticluțele sunt deșeuri medicale și există o lege care spune ce trebuie să se întâmple cu acestea. Garda Națională de Mediu i-a amendat cu 90.000 de lei. Pentru că prostia se plătește…

* – Mi se pare că te cunosc de undeva…

– Bond, James Bond.

– Duru, Truba Duru. Încântat. Am auzit că s-au produs unele schimbări la matale.

– Oarecum…

– Și acum ce ești, bărbat sau femeie?

– Dar de ce te interesează?

– Ca să știu cum te așez…

* După ce s-a aflat că au pus în PNRR interdicția folosirii lemnelor pentru încălzit, țupoii au sărit de în sus și au spus că nu e așa, e o neînțelegere, am citit noi greșit. Dincolo de idioțeniile trotinetiștilor, rămâne problema escaladării conflictului dintre clasa politică și cetățeni. Unii chiar nu vor să se uite în urmă și să vadă că au mai fost astfel de conflicte, de viteji cu gură mare, de pescuitori în ape tulburi. Și mulți din ăștia care s-au crezut șmecheri și-au luat-o pe cocoașă de la unii așa cuminți de ziceai că-s pâinea lui Dumnezeu.

* Ați văzut că nu mai pomenește nimeni din Europa despre situația din România? Toată lumea tace, preferă să ignore țara decât să încerce să explice de ce suntem singurii care, în loc să intrăm în lockdown, relaxăm restricțiile.

* Telegraph: „Experții din cadrul comitetului interregional Covid din Spania au ajuns la concluzia că pașapoartele Covid sunt ineficiente în ceea ce privește reducerea infecției și ar putea chiar să transmită mesajul periculos că a fi vaccinat înseamnă că o persoană nu poate răspândi virusul. Potrivit unui raport intern citat de ziarul El País, experții spun că experiența din alte țări europene demonstrează că utilizarea pașapoartelor pentru a avea acces la baruri și alte facilități de agrement nu reduce nivelurile de transmitere. […] Știm că aproximativ 40% dintre cei vaccinați sunt susceptibili la infecție și transmiterea infecției”, se arată în raport.