Ultrascurte

0
7

* «Sunt vaccinată, sunt vaccinată / Sunt și cochetă și virusată…» Melodia e aia de la „am bicicletă, am bicicletă”. Hai, toată Europa în cor! România, tu taci!

* Potrivit informațiilor SPIEGEL, generalul american Tod D. Wolters, Comandantul Suprem Aliat pentru Europa, a propus recent NATO, într-o convorbire video secretă cu șefii militari ai națiunilor partenere, extinderea misiunii „Enhanced Forward Presence” (EFP) în România și Bulgaria, după modelul din Țările Baltice și Polonia. Propunerea generalului este foarte concretă. În consecință, ca și în statele baltice, NATO ar trebui să-și înființeze propriile contingente EFP de aproximativ 1.500 de oameni în Bulgaria și România. În Polonia și statele baltice, aceste unități NATO exersează împreună cu trupele locale din 2017. În caz de urgență, totuși, ei ar acționa că un fel de cap de pod pentru întărirea în continuare a alianței.

* Dacă vrei să-ți păstrezi mințile în perioada asta, e absolut necesar să tratezi totul că pe o mare comedie. Să faci mișto de tot, să iei peste picior autoritățile, să nu crezi nimic din ce-ți spun «sursele autorizate» și să-i bagi în mă-sa pe toți, cu tot cu istericalele lor. Dă-i naibii, mâine o să-și schimbe discursul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Dă-i naibii dar să nu-i uiți. Că vei avea, poate, ocazia să-i vezi cum se zbat după ce i-a lovit 7,62-ul.

* Un finlandez a zis că mai degrabă își aruncă mașînă în aer decât să-i mai dea lui Musk 20.000 de euro pe o baterie nouă. A folosit 30 kg de dinamită.

* Dacă la un catic de protest cum a fost cel de acum câteva zile se iau jurnaliștii la poliție cu mascații în ceas de seară iar autobuzele cu mitingiști sunt oprite de forțele de ordine pentru „legitimare”, nu înseamnă decât că e loc și pentru mai rău. Adică nu e ca și cum de doi ani am fi model de constituționalitate și democrație. Miști în front? Haț, te înșfacă. Pentru că poate și pentru că știe că nu va păți nimic.

* Zice lumea că, de când au devenit surori, nu mai performează ca atunci când erau frații Wachowski, ultimul Matrix fiind cam slăbuț

* Un puștan de 12 ani a încercat să jefuiască un adolescent de 17 ani, aflat într-o mașină. I-a pus pistolul în față, ăla de 17 ani a băgat în marșarier cu gândul s-o chiște, ăla de 12 a început să tragă dar și ăla de 17 avea chistol și a tras prin parbriz ca-n filme și l-a băgat în spital pe ăla de 12. O zi obișnuită în Amerika.