Ultrascurte

* Câțiva experți de seamă au postat pe Twitter că varianta „Deltacron”, care se presupunea că este o nouă „super variantă” care combină atât Delta, cât și Omicron, este probabil doar o eroare de procesare în laborator, a anunțat CNBC. Ce mai e de comentat? Nimic de văzut, circulați mai departe!

* Contrar opiniei majoritare, o revoluție nu se naște atunci când mii de oameni decid să iasă în stradă ca să-și reclame drepturile, sătui de nedreptăți și așa mai departe. Nu, o revoluție apare atunci când niște băieți deștepți profită de nemulțumirea populară, scot oamenii în stradă, îi îndeamnă să se lupte cu forțele de ordine în timp ce ei ocupă scaunele foștilor conducători și-și împart puterea și banii.

* Australia a ajuns la vorba lui Caragiale: «Pristanda: (singur, intră prin dreapta, e puţin mişcat) O făcurăm şi p-asta… şi tot degeaba. Am pus mâna pe d. Caţavencu… Când am asmuţit băieţii de l-a umflat, striga cât putea: „Protestez în numele Constituţiei! Asta e violare de domiciliu!” – Zic: „Curat violare de domiciliu! Da’ umflaţi-l!” Şi l-au umflat.»

* Primul Matrix ne-a spus că ceea ce vedem este fals și că, de fapt, suntem sclavi. Ultimul Matrix ne spune că deși conștientizăm asta, conformismul nostru e prea puternic pentru a ne revolta și, de fapt, cu cât viața noastră e mai grea și presiunea pusă pe noi crește, devenim și mai productivi pentru cei care ne exploatează.

* Autoritățile par tot mai rupte de realitate.În vreme ce economia o ia la vale din cauza prețurilor la energie, atât președintele cât și premierul se declară tot mai preocupați de problema încălzirii globale. Frig în case, facturi tot mai mari la întreținere, prețuri care cresc și aștia de la butoane se declară peocupați de influența razelor gamma asupra anemonelor.

* S-a schimbat moda liniuțelor în Bacău. Nu se mai fac pe șosea, se fac înainte de a te urca la volan. Doi băiețăsi au fost prinși la interval de zece minute că trăseseră pe nas înainte să bage blană pe strasse.