Ultrascurte

0
21

Bun! Ne-am întors în 2020 fără să fi învățat nimic din perioada asta. Măcar acum doi ani, când le ziceai ceva de guvid, se mai rușinau; azi ar fi în stare să-ți ia gâtul din șold dacă spui altfel decât le-au zis idolii lor.

Foarte interesant războiul din Ucraina! A rezolvat dintr-un foc criza economică și sanitară din România. Nu mai este COVID, nu mai sunt facturi mari, nu mai e inflație!

– Antiamericanule! Putinistule! Antivaccinistule! Cum poți să scrii așa ceva?!

– Domniță, dacă vă spun cu cine ați votat, faceți un efort să mai citiți o dată textul, poate de data asta înțelegeți despre ce este vorba?

Ce nu spune nimeni în toată această ciorbă e că americanii care îl împingeau pe Zelensky de la spate să mai dea un șut în fundul lui Puțin au șters-o și i-au lăsat pe fraieri în fundul gol. Cum i-au lăsat și pe georgieni.

Parcă-s din nou în 2020 când tot felul de binevoitori îmi recomandau să nu mai comentez măsurile autorităților, că știu ele mai bine ce trebuie să facă.

Dacă ați mai lasă puțin războiul la o parte, ați vedea că a intrat în vigoare noul Cod Rutier și deja unii și-au luat-o pentru flash-uri…

Indiferent de rezultatul crizei din Ucraina, mă tem că urmează cea mai mare decuplare economică din ultimul mileniu: Rusia – Occident. Și nu știu pentru cine vor fi mai grave consecințele, mai ales în contextul în care ni se programează și alte crize: Green Deal, Digitalizare, și așa mai departe.

Iohannis ar trebui să se teamă… La câtă propagandă i se face, ăștia pare că se pregătesc să-l pună pe Zelensky președinte al României…

Ce liniște grea vine dinspre Canada… Băieții ăia care se ocupau cu drepturile omului fac eforturi disperate să se uite în altă parte…