Ultrascurte

0
3

Un producător de lenjerie din Vitebsk (Bielorusia) a scos o colecție de chiloți bărbătești adecvată vremurilor. Marca „Moi gheneral” («Generalul meu») are ca slogan „Tactică adevărată și strategie corectă”. Mai avem chiloții „Născut în URSS”, cu sloganul „Născut pentru a câștiga”.

În apropiere de Kiev, o mașina a unei exploatări silvice a dat peste o mină antitanc. O persoană a murit. Armata ucraineană a plantat sute de mii de mine și nimeni nu a mai avut grijă să le dezamorseze sau măcar să avertizeze lumea despre ele…

Doi ucraineni au fost reținuți de poliția pariziană, acuzați că au incendiat biserica rusească Sf. Serafim de Sarov din arondismentul XV.

De câteva zile între Ucraina și R. Moldova se desfășoară un conflict diplomatic generat de refuzul Chișinăului de a renunța la gazele rusești și de a impune sancțiuni Rusiei precum și de refuzul de a trimite arme Kievului. Ieri, în fața ambasadei Ucrainei din Chișinău a apărut un banner pe care scria „Ucraina, când întorci teritoriile românești?”

Autoritățile poloneze au decis să nu permită accesul la „Maratonul de la Varșovia” decât bielorușilor care condamnă invazia Ucrainei. Un lucru este clar: oricât am acuza autoritățile noastre că-s tâmpite, există, prin zona, altele mult mai duse cu pluta.

În Columbia , scandal imens după alegeri. După cum se dovedește, în timpul numărării s-au pierdut 1 milion de voturi! Câștigătorul, alianța de stânga «Pact Istoric», a pierdut 500.000 de voturi. Discrepanța este de peste 7% din voturi.

Ăștia fac mișto de Biden! După ce Biden s-a speriat de un Iepure de Paști, în grădina Casei Albe, la conferința de presă apare un Iepure de Paști după care vine și purtătorul de cuvânt și spune: „Gata, fără iepuri de acum” …